През февруари тази година риалити звездата Парис Хилтън получи поредното

...
През февруари тази година риалити звездата Парис Хилтън получи поредното
Коментари Харесай

Щастлива ли е Парис Хилтън с годеника си Картър Реум

През февруари тази година риалити звездата Парис Хилтън получи следващото сантиментално предложение за брак и сега е сгодена за четвърти път.
 Парис Хилтън, Картър Реум и сантименталното предложение за брак на рождения й ден
Парис Хилтън сподели " да "

Дано четвъртият път е за благополучие

Като всяка бъдеща булка, и Парис е в предсватбена тресчица и чертае проекти за огромното събитие.

В диалог с Джейсън Гей за фестивала The Future of Everything, който провежда Wall Street Journal, 40-годишната звезда споделя някои елементи от идната женитба с Картър Реум, както и какви са бъдещите й професионални проекти.

Неведнъж Парис Хилтън е влизала в ролята на диджей на редица празненства, само че на огромния ден няма да се качва на пулта. Тя счита, че евентуално ще е толкоз уплашена, че някой различен ще пуска музиката.

За благополучие, Парис не страда от липса на избор и доста другари към този момент са й се обадили с предложение да бъдат диджеи на сватбата й. " Така че имам цялостен лист с хора, които желаят да го създадат. Мисля, че... просто ще бъда булката ", безапелационна е Хилтън, най-малко към този момент.

Но по всичко проличава, че Парис не мисли единствено за идната женитба, а възнамерява и завръщането си в ефира на стрийминг платформата Peacock с нова документална поредност - Paris in Love. Както подсказва и самото заглавие, тя ще споделя любовната й история с сегашния й избраник.

До този миг Парис Хилтън е отхвърлила доста оферти за участия в разнообразни излъчвания. Тази си своя реакция тя изяснява с думите: " Бях в толкоз друг миг от живота си, макар че беше единствено преди година и половина. Бях необвързана, някак тъжна... "

Но в никакъв случай не е била по-щастлива и " горда ", в сравнение с сега - през днешния ден тя се усеща като " отворена книга " и желае да показа какво усеща пред своите фенове.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР