През февруари, Microsoft премахна връзките на класическата версия на Skype

...
През февруари, Microsoft премахна връзките на класическата версия на Skype
Коментари Харесай

Класическата версия на Skype отново е достъпна за изтегляне

През февруари, Microsoft отстрани връзките на класическата версия на Skype за Windows от формалния си уеб-сайт. Компанията изясни решението си с обстоятелството, че във версия 7.40 се съдържа сериозна накърнимост. Последната бе дадено да бъде отстранена в идната версия на 7.41. Добрата вест (доколкото тя въобще може да бъде добра във връзка с Skype) е, че 7.41 към този момент е налична за всички консуматори на формалния уебсайт. Можете да отидете на уеб страницата на Skype и да изтеглите инсталационния файл за класическата версия на месинджъра за Windows.

Щастливи сме да обявим, че потребителите на Skype към този момент още веднъж могат да изтеглят и конфигурират формалния клиент Skype за Windows под номер 7.41. Моля, обърнете внимание, че инсталатора поддържа единствено Windows 7 и по-новите версии на Оценка за съвместимост. Windows XP и Vista не се поддържат.

Много от потребителите на Skype са съгласни, че класическата версия на месинджъра остава една от най-стабилните, което не може да се каже за „съвременната“ версия, налична в Microsoft Store . Поради това, доста от тях бяха ядосани от премахването на опцията за евакуиране на формалния настолен инсталатор на Skype и бяха обезпокоени, че Microsoft изобщо ще отстрани тази версия на приложението. За благополучие обаче, най-лошите съмнения не се оправдаха и в този момент всички, които желаят могат още веднъж да си изтеглят нужната им версия на услугата за Windows основаните компютри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР