През деня днес ще преобладава слънчево време. Главно над Източна

...
През деня днес ще преобладава слънчево време. Главно над Източна
Коментари Харесай

Днес ще е горещо, но пак ще гърми и трещи

През деня през днешния ден ще доминира слънчево време. Главно над Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии.

Ще духа слаб до сдържан вятър от североизток, в Северозападна България - от северозапад. Максималните температури ще са от 26-27° по морския бряг до 36-37° тук-там в ниските елементи на Западна България.

Атмосферното налягане ще се задържи близо до междинното за месеца.

Над планините ще доминира слънчево време. Над масивите от Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще има краткотрайни превалявания и гръмотевична активност. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 16°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, само че ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места основно в северните региони ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Ще духа слаб североизточен вятър. Максимални температури сред 25° и 28°. Температурата на морската вода е 23-25°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР