През април тази година стана ясно, че концерна Volkswagen разглежда

...
През април тази година стана ясно, че концерна Volkswagen разглежда
Коментари Харесай

Кой ще купи Ducati? Harley-Davidson или Bajaj...

През април тази година стана ясно, че концерна Volkswagen преглежда опцията да продаде марката Ducati. Германците наеха световноизвестната капиталово консултантска компания Evercore за оценка на активите и изследване на вероятните разновидности за възобновяване на вредите, нанесени от абсурда с манипулираните екологични индикатори на дизеловите мотори на VW.

Сега станаха ясни и главните кандидати за покупката на италианския производител на мотоциклети. Това са американците от Harley-Davidson и индийците от Bajaj Auto. Информацията е на Reuters, които се базират на достоверни анонимни източници. От Harley-Davidson към този момент са наели компанията Goldman Sachs, които са едни от потвърдените финансови експерти, като концепцията е те да създадат настояща оценка на компанията.

Очакванията са предварителните поръчки за покупка на Dukati да постъпят във VW още през юли тази година. Ще напомним, че Dukati стана благосъстоятелност на VW през 2012 година, като тогава германците заплатиха €860 млн. Сега се допуска, че сумата, за която ще бъде продадена италианската марка ще е от порядъка на €1.5 милиарда
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР