През 2023 г. се очакваха няколко кралски сватби. Безспорно най-вълнуващата

...
През 2023 г. се очакваха няколко кралски сватби. Безспорно най-вълнуващата
Коментари Харесай

Неочаквана кралска сватба на хоризонта

През 2023 година се чакаха няколко кралски сватби. Безспорно най-вълнуващата беше тази на йорданския престолонаследник, само че с не по-малко любознание чакахме и сватбата на принцеса Марта-Луизе.
 Принцеса Марта-Луизе, шаман Дюрек и непредвидената вест за отлагането на сватбата им
Защо норвежката принцеса отсрочи сватбата си

Изненадваща вест от Марта-Луизе

Най-голямото дете на краля на Норвегия Харалд Пети и кралица Соня от няколко години е сгодена за американеца Дюрек Верет - самопровъзгласил се шаман, който си завоюва доста рецензии с това, че оферираше " отбрана " от Covid-19 с медальоните, които продаваше на уеб страницата си.

Сватбата на 51-годишната Марта-Луизе и 48-годишния Верет беше отсрочена поради здравословните му проблеми в последните месеци. Но към този момент е ясна бъдещата й дата, както и мястото, където ще се състои.

" Дюрек Верет и аз с наслада оповестяваме, че сватбата ни ще се състои в историческия хотел Union в Гайрангер на 31 август 2024 година ", написа в формалния си профил в Instagram. Тя прецизира, че двамата с годеника й се веселя, че събитието ще бъде на това красиво място - градът се намира край изящен фиорд и е в листата с културното завещание на ЮНЕСКО.

Двамата ще останат да живеят в Норвегия след сватбата си, а Верет ще стане член на кралското семейство, само че няма да получи купа, оповестява норвежката национална телевизия NRK. По-малкият брат на Марта-Луизе принц Хаакон ще наследи престола на страната.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР