През 2022 г. инициативата Спирка за разкази“ на варненското сдружение

...
През 2022 г. инициативата Спирка за разкази“ на варненското сдружение
Коментари Харесай

Петото издание на Спирка за разкази във Варна търси детски разкази

През 2022 година самодейността " Спирка за разкази “ на варненското съдружие " Кашалот “ празнува своя 5-и рожден ден. За да отпразнува този щастлив мотив, това издание на  " Спирка за разкази “ ще даде опция за изява на създателите с най-богато въображение – децата.

Тази година " Спирка за (детски) разкази “ е отдадено на тематиката " Когато бях на 5 “ и е ориентирано към учениците от 1-ви до 4-и клас от всички варненски учебни заведения.

Всяко дете и предстоящ популярен създател може да ни изпрати къс роман (до 250 думи) на електронната поща на сдружението [email protected] до 7-и май.

Екипът на сдружението дружно благодарение на двама изявени български създатели ще избере 20- те най-интересни и занимателни произведения, които ще покажем на пет определени спирки на градския транспорт във Варна в интервала 29.05 – 26.06. Неслучайно първите разкази ще бъдат показани за Деня на детето – 1-и юни.

Спирките на градския превоз са едни от най-незабележимите места в града. Места, през които единствено минаваме, губим си времето в очакване и продължаваме. А за какво вместо това не ги превърнем в място за ентусиазъм и усмивки? Например в естрада за най- младите създатели.

За повече информация за присъединяване и подаване на разказите може да ни пишете на

електронната поща: [email protected].
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР