През 2021 г. ще се появи нов тип пътуване -

...
През 2021 г. ще се появи нов тип пътуване -
Коментари Харесай

Туроператори очакват нов вид пътувания - постковид

През 2021 година ще се появи нов вид пътешестване - постковид. То ще бъде  за възобновяване здравето на тези, които са прекарали ковид. Тази наклонност беше упомената от съветски туроператори в изявление за портала Ura.ru.

„ Хората отиват в курорти, които са покрай местоживеенето им. Много курорти вкарват по този начин наречените стратегии за възобновяване. Те стартират от 10 дни, само че се предлага да са две седмици ",  сподели генералният шеф на туристическа организация Алексан Мкртчян. Той добави, че рехабилитационната стратегия включва ревитализиращи курсове, процедури за подсилване на имунната система и сърдечно-съдовата система.

Според специалиста тази наклонност ще продължи, до момента в който светът не победи ковид. В момента цените на такива стратегии в Русия стартират от шест хиляди рубли на човек дневно.

Както означи ръководителят на Уралската туристическа асоциация Михаил Малцев, сходна наклонност пристигна в Русия от Европа и ще стане необятно публикувана, когато границите се отворят. „ Темата е към момента нова, само че съответните стратегии към този момент се приготвят в България, Словакия, Германия “, сподели експертът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР