Превръща ли се Меган Маркъл в кутсуз за приятелката си

...
Превръща ли се Меган Маркъл в кутсуз за приятелката си
Коментари Харесай

Меган пак карък за Серина Уилямс

Превръща ли се Меган Маркъл в кутсуз за приятелката си Серина Уилямс, пита " Дейли Мейл “ след поредната  загуба на американската тенисистка в мач, в който е подкрепяна от трибуните от херцогинята на Съсекс. Вместо да завоюва исторически 24-ти Голям шлем, Уилямс бе унизена от 19-годишната канадка Бианка Андрееску и загуби в два сета 3-6, 5-7.

Меган бе седнала до брачна половинка на Серина Алексис Оханян и други членове на фамилията й. Тя бе настояла да участва на финала на ст. " Артър Еш “, вместо да бъде до кралица Елизабет II в Шотландия дружно със брачна половинка си принц Хари и дребния Арчи. Меган дойде в Ню Йорк в петък с билет в първа класа за 6000 паунда, съпровождана от най-малко един охранител.

Феновете на Серина обаче побързаха да я обвинят, че е карък за тенисистката, като припомниха загубите на любимката си на Уимбълдън в последните 2 години – тази пролет от Симона Халеп, а предходната – от Анджелик Кербер.

" Скъпа Меган Маркъл, престани да посещаваш финалните мачове на Серина. Ти си кутсуз “, заключи настроението на ентусиастите един от тях в Туитър. Друг добави: " Меган. Херцогиньо. Толкова те обичам. Наистина. Но дали не си кутсуз? Беше на множеството й загуби? “

И до момента в който Меган бе в Ню Йорк, кралица Елизабет II останала " уязвена и разочарована “, че принц Хари и неговото семейство са я пренебрегнали за фамилното събиране в шотландския й палат Балморал и наличието на кралското семейство на локалните " Хайленд Геймс “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР