Превозвачите с люта закана към кабинета. Те обявиха, че следващите

...
Превозвачите с люта закана към кабинета. Те обявиха, че следващите
Коментари Харесай

Превозвачите с люта закана. Правят нещо невиждано на 18 май

Превозвачите с люта закана към кабинета. Те оповестиха, че идващите им митинги няма да бъдат толкоз спокойни, колкото досегашните.

„ Накараха ни да се обединим, нещо, което ни беше мъчно преди този момент ”, обявиха на специфичен брифинг Магдалена Милтенова от Конфедерацията на автобусните превозвачи, Йордан Арабаджиев от Съюза на интернационалните превозвачи и Димитър Димитров от Камарата на автомобилните превозвачи.

На 18 май те възнамеряват да се прекрати целият превоз в страната.

„ До 18 май ще подкрепим всички митинги, които се провеждат от работодателските организации. Очакваме след днешната конференция да има напън към нас На срещата сред премиера и БПГА е казано: „ Или ще работите по този метод, или ще се създадат няколко телефонни позвънявания и ще видите вие какво ще стане ”, разкриха браншовите водачи.

Очакваме сходно нещо да се случи и в този момент. Не се плашим, решени сме в дейностите си. Ще се борим до дъно за правата на българския транспортен бизнес и българските жители, които ще платят сметката, която политиците дават, разяснява Йордан Арабаджиев.

Три оставки желае браншът - министъра на финансите Асен Василев, на районния министър Гроздан Караджов и на транспортния министър Николай Събев. Магдалена Милтенова от Конфедерацията на автобусните превозвачи изясни, че срещи с превозвачите не са провеждани.

" Нито са се срещали с нас, нито сме получили покана от премиера за среща идната седмица. Нищо от това, което се опитваме да разбираем, ръководещите не желаят или не могат да схванат. Не сме правили среща, не са ни обещавали пари. Ако ние не сме разбрали, а са обещани - дано ги изплатят ”, съобщи Милтенова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР