Превозвачите поискаха оставките на вицепремиерите Асен Василев и Гроздан Караджов,

...
Превозвачите поискаха оставките на вицепремиерите Асен Василев и Гроздан Караджов,
Коментари Харесай

Напрежение. Кои глави поискаха превозвачите

Превозвачите желаеха оставките на вицепремиерите Асен Василев и Гроздан Караджов, и на министъра на превоза Николай Събев. От сектора показаха неодобрение от вчерашно изявление на Василев по техен адрес:

" Искаме оставката на вицепремиера и министър на финансите Асен Василев поради изявлението му през вчерашния ден във връзка с транспортния отрасъл, поради арогантното държание във връзка с нас, тъй като тук от тази естрада той сподели - стачкуват тези, които не заплащат и не желаят да заплащат, само че ще заплащат.

Искаме оставката и на министър Събев, поради това, че във вчерашния ден ние нямахме министър. Кой ръководи, в действителност, сега страната - обединението или партия " Продължаваме промяната ". Тук е мястото и на съдружните сътрудници сега да излязат и да дадат своята позиция, съобщи Магдалена Милтенова от Конфедерацията на автобусните превозвачи.

Планирано е целият транспортен бранш да спре работа на 18 май. Дотогава превозвачите ще поддържат всички митинги, проведени от работодателски организации.

" Това, че газът беше спряна и ние сега ще плащаме 20% по-скъп газ, ще се отрази още веднъж на превозвачите. Това е тематика, която ние не искахме да захващаме в днешния ден, тъй като не искахме да се употребява против нас по политически аргументи и да се каже, че ние търсим политически операции. Автобусите, които обслужват София, Бургас, Плевен, Варна, Перник, Благоевград, Самоков - всички тези рейсове са на метан ", сподели още Милтенова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР