Преустановяването на дейността на Топлофикация-Сливен-инж. Ангел Ангелов“ ЕАД, ще изправи

...
Преустановяването на дейността на Топлофикация-Сливен-инж. Ангел Ангелов“ ЕАД, ще изправи
Коментари Харесай

„Топлофикация-Сливен“ може да преустанови дейността си поради липса на гориво

Преустановяването на активността на „ Топлофикация-Сливен-инж. Ангел Ангелов “ ЕАД, ще изправи общината пред големи провокации.

Това разяснява през днешния ден пред публицисти ръководителят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев във връзка изпратеното до локалния парламент и до кмета Стефан Радев писмо от изпълнителния шеф на сдружението инж. Павлин Костов. В него се показва, че топлоцентралата е известена посредством писмо от 22 юли от главния снабдител на енергийното гориво „ Брикел “ АД, че съществува заплаха активността й да бъде наложително спряна. В разследване на това, плануваните доставки на обогатено енергийно гориво, ще бъдат прекратени за неустановен интервал.

„ Това основава голям риск за близо половината семейства в Сливен, огромна част от детските градини и учебни заведения в града, лечебните заведения и стотици наши работещи съграждани през отоплителния сезон “, безапелационен е ръководителят Митев. Той добави, че в тази връзка е провел диалог със сливенския градоначалник, като полученото писмо е разпределено до всички непрекъснати комисии на локалния парламент, с цел да се срещнат с казуса.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР