Претендентът за титлата в тежка категория на UFC Франсис Нгану

...
Претендентът за титлата в тежка категория на UFC Франсис Нгану
Коментари Харесай

Нгану си припомни работата в кариерата за пясък в Камерун

Претендентът за купата в тежка категория на UFC Франсис Нгану не не помни от кое място е тръгнал. " The Predator " в този момент е на върха в ММА, само че в ранните си години е работил в кариера за пясък в Камерун. 33-годишния войник оцелявал на ръба със своето семейство и работата в кариерата била единствения метод да изкарваш пари за прехраната си.

За благополучие, Нгану съумява да напусне родината си и да стигне до Франция, където прави първите си стъпки в бойните спортове. Към днешна дата той е най-страховитият войник в тежка категория на UFC. Франсис е с връх 15-3 в ММА и се намира в серия от 4 следващи победи с нокаут в първия рунд. Той си подсигурява нов късмет за купата, само че ще би трябвало да чака, тъй като Миочич ще брани пояса против Даниел Кормие.
View this post on Instagram
A post shared by Francis Ngannou (@francisngannou) on Jun 25, 2020 at 11:42am PDT
“Сега може и да съм топ войник на UFC, само че постоянно когато се прибера вкъщи минавам през кариерата за пясък и работя с моите другари. Така работихме когато бяхме деца. Днес е занимателно да го върша, само че като дете бях заставен да работя и това доста ми тежеше. Трябваше да работя, тъй като това беше единственият метод, посредством който да изкараме нужното, показа Нгану.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР