Претендентът за титлата в тежка категория, Даниел Дюбоа, обясни своя

...
Претендентът за титлата в тежка категория, Даниел Дюбоа, обясни своя
Коментари Харесай

Дюбоа има ясен план как да победи Усик в голямата битка

Претендентът за купата в тежка категория, Даниел Дюбоа, изясни своя проект преди идната борба за купите на първенеца на WBA, WBO и IBF, Олександър Усик. 25-годишният британец записва осемнадесет нокаута в своите деветнадесет победи като експерт, всички от които пристигнаха в петия рунд или по-рано.

Това обаче не е нищо ново за Усик, който на два пъти победи двукратния международен първенец Антъни Джошуа, с цел да вземе коланите му в тежка категория и да стане първенец във втора друга категория.

Олимпийският златен медалист от Лондон 2012, Джошуа, се опита да победи украинеца в личната му игра в първата им борба, употребявайки техника и тактичност. След като този проект се провали, Ей Джей уволни дългогодишния си треньор, Роб Маккракен, назначи Робърт Гарсия за негов заместител за реванша, само че още веднъж не съумя, губейки с разделно съдийско решение.

В изявление за TNT Sports, Дюбоа разказа какво е научил от двете борби на Джошуа с Усик и разкри убеждението си, че е малко евентуално да получи решение в Полша, където Усик ще бъде корав любимец на почитателите.

„ В първата борба, Ей Джей беше малко внимателен за мен. Срещу Усик би трябвало да го натиснеш и да си нападателен, не е загадка. Не можеш да стоиш там и да го надбоксираш или нещо сходно, би трябвало да си нападателен “, разгласи Дюбоа.

„ Определено би трябвало да го нокаутирам, това е в Полша, на процедура съм посетител. Трябва да е нещо грандиозно, нещо необикновено, желая да печеля със жанр “.

Както се очакваше, Дюбоа ще разчита на феноменалната си мощ, с цел да надвие украинския първенец и ще се стреми да употребява физическите си преимущества, с цел да го направи. Мачът е на 26 август във Вроцлав, Полша, като картата ще бъде налична за гледане онлайн в TNT Sports Box Office.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР