Претендентът за световната титла в тежка категория на професионалния бокс

...
Претендентът за световната титла в тежка категория на професионалния бокс
Коментари Харесай

Пулев се закани на Джошуа и каза какво мисли за протестите у нас

Претендентът за международната купа в тежка категория на професионалния бокс Кубрат Пулев разяснява към този момент формалната вест за планувания мач против първенеца Антъни Джошуа, който ще е на 12 декември в " О2 Арина " в Лондон.
Вижте какво сподели Кобрата за мача с Джошуа.
 Може би не съм за това време в този момент - аз съм прекомерно същински човек Може би не съм за това време в този момент - аз съм прекомерно същински човек
Това съобщи боксьорът Кубрат Пулев пред bTV. И посочи, че поддържа хората, които не са простаци и желаят да живеят по-добре, като другите...
Но взе отношение и по настоящото състояние в страната и митингите.
" Смятам, че в случай че се действителни митингите - да, персонално аз ги поддържам, поддържам хората, които желаят да живеят добре, хората, които не са простаци, не са се примирили и имат вяра, че могат да живеят по-добре и имат вяра, че може да бъдат един еднакъв с другите нации.
Тези хора поддържам. Не знам, нямам визия - постоянно се съмняваме дали митингите са платени, дали не са. Вероятно има и платени има и хора, които в действителност желаят да се трансформират нещата, да се трансформират към положително - обичат България, милеят за България, отиват на митингите с децата си ги учат да бъдат будни, да си отстояват правата. Трябва да си го направиме. Не може да седиме и да чакаме неволята - това е! ", съобщи Пулев пред bTV.
И продължи размишленията си: " Проблемът е, че принцът на белия кон, го няма. И дамите, и мъжете би трябвало да го схванат. Няма подобен принц. Трябва да се сътвори от всички нас.
 Решено: Обявиха по кое време ще се бият Пулев и Джошуа Решено: Обявиха по кое време ще се бият Пулев и Джошуа
Времето на огромното очакване най-сетне завърши. Близо две години, откакто Кубрат Пулев за трети път се трансформира в наложителен претенд...
Трябва да повярват хората - млади, възрастни, по-възрастни - всички хора би трябвало да повярват, че те не са с нищо по-лоши от другите и не са второ качество народ.Това е жалкото.
Аз, Кубрат Пулев, и други хора, по-млади - те ще се оправят. Но за тези хора в действителност е тъпо. За здравната система, за всичките тези неща - това е тъпо. За спорта даже е тъпо. Трябва да бъдат будни хората и да изискват, това е истината! Аз, да благодаря на Господ, че имам и съм самостоятелен и съм на правил тъй че да бъда самостоятелен и от никой не съм взел една стотинка и няма да го направя. Но в последна сметка не е значим Кубрат Пулев - значимо е общото. То е доста по-важно и от Кубрат Пулев, и от който и да е различен. Обществото е това, което е най-важното - хората, народът, масата - всички тези хора, които не заслужават тази орис на остарели години, дето се споделя. "
Пулев съобщи, че доста окуражен за победа над Джошуа и добави, че се усеща доста мощен физически.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР