Престъпна схема за износ на нелегални цигари за Европа, разкриха

...
Престъпна схема за износ на нелегални цигари за Европа, разкриха
Коментари Харесай

Голям удар на икономическа полиция в Пловдив СНИМКИ

Престъпна скица за експорт на незаконни цигари за Европа, разкриха чиновници на икономическа полиция.

Те подхванали инспекция по отношение на получен сигнал от софийско комерсиално сдружение, че от негово име пловдивска куриерска компания изпраща колета със артикули, като употребява данните на столичното сдружение без негово познание и единодушие.

В хода на инспекция в складова база на бул. "Дунав " под тепетата в миг на изпращане на пратка е открит 33 годишен плевенчанин с букви И. М. И. Мъжът управлявал микробус "Фолксваген Транспортер " в който били открити 4бр. палети с опаковани кутии за принадлежности, подготвени за изпращане.

В металните кутии, които били заключени, усърдно били скрити картонени кутии с цигари Dunhill с български акцизен бандерол. Иззети са общо 17 бокса с 8 500 цигарени кутии, съдържащи 170 хиляди къса. За случая е известена пловдивската митница и районна прокуратура Пловдив.

Автомобила, претрупан със стока е превозен до митницата с оглед взимане на отношение по административен ред, а от отдел Икономическа полиция стартира инспекция по кореспонденция с оглед определяне на данните за осъщественото закононарушение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР