Прессекретарят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че „умните

...
Прессекретарят на руското външно министерство Мария Захарова заяви, че „умните
Коментари Харесай

Русия към Тръмп: Стреляй по терористи, не по законните правителства

Прессекретарят на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че „ умните ракети " би трябвало да летят към терористите, а не към законните държавни управления. Тя съобщи това, разяснявайки думите на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за това, че на Русия би трябвало да бъде подготвена да смъква ракети, изстрелвани към Сирия, предава ТАСС.

„ Умните ракети би трябвало да летят към терористи, а не към законни държавни управления, които към този момент години се борят против интернационалния тероризъм на своя територия ", съобщи Захарова.

Тя обърна внимание, че ракетен удар по Сирия може да унищожи доказателствата към вероятното нахлуване с химично оръжие в Източна Гута. „ Да не би цялата история да се състои в това по какъв начин да си заличите следите с провокативните удари на умните ракети и интернационалните инспектори към този момент нищо да не могат да открият като доказателство ", добави Захарова.

По-рано Тръмп написа на профила си в „ Туитър " следното: „ Русия се заканва да смъкна всяка ракета, изстреляна по Сирия. Бъди подготвена, Русия, тъй като ще идват, хубави, нови и умни! Ти не би трябвало да си сътрудник с убиващото с газ животно, което избива личния си народ и се забавлява от това! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР