Ще я произвеждат серийно в бивш завод на ТойотаРуският президент

...
Ще я произвеждат серийно в бивш завод на ТойотаРуският президент
Коментари Харесай

Путин показа новата лимузина Аурус Сенат

Ще я създават серийно в някогашен цех на " Тойота "

Руският президент Владимир Путин отиде на днешната гала по встъпването си в служба за нов мандат в Кремъл с освежен модел на лимузината Aurus Senat ( " Аурус Сенат " ). 

На фрагментите от президентския конвой се вижда, че по пътя към Кремъл автомобилът Aurus се движи, заобиколен от девет от най-новите електрически мотоциклети Aurus Merlon, които през днешния ден направиха своя дебют. 

Спорд съветски медии Aurus Senat е получил нова радиаторна решетка, алуминиев челен похлупак, адаптивни матрични фарове в нов дизайн. В кабината се е появило цифрово огледало за назад виждане и функционалност за нощно виждане, система за всеобхватно наблюдаване и функционалност за наблюдаване на умората на лидера, както и нова мултимедийна система NAMI MM-System. Разположението на кормилната колона и другите органи за ръководство е усъвършенствано.

Автомобилът е оборудван с хибридна силова установка, основана на 4,4-литров бензинов мотор с мощ 598 к.с.

Мотоциклетите Aurus Merlon са с мощ 140 kW (190 к.с.). Максималната скорост на придвижване е 240 км/ч. Електрическият мотоциклет форсира до " 100 " за по-малко от 4 секунди. Батерията устоя 200 км. Оборудван е с вградени отопляеми седалки и дръжки, както и сензитивно на досег табло.

Днес стана ясно, че Русия ще стартира да създава всеобщо първокласните коли Aurus в някогашния цех на " Тойота " (Toyota) в Санкт Петербург тази година. 

Президентът на Руската федерация подари едно от транспортните средства и на севернокорейския водач Ким Чен-ун през февруари.

Премиерът Денис Мантуров съобщи, че производството в завода в Санкт Петербург би трябвало да стартира до края на 2024 година, както и че някогашните индустриални уреди на " Тойота " са били предадени на " Аурус " " преди доста време ".

Японският автомобилостроител трансферира през март предходната година фабриката на съветската държавна компания НАМИ, която има мажоритарен дял в марката " Аурус ".

Според съветската анализаторска организация " Аутостат " (Autostat) тази година в Русия са били продадени 40 автомобила с марката " Аурус ". 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР