Едно обаждане от руския президент Владимир Путин до министъра на

...
Едно обаждане от руския президент Владимир Путин до министъра на
Коментари Харесай

Путин може да прекрати войната за 5 минути само с едно обаждане

Едно позвъняване от съветския президент Владимир Путин до министъра на защитата Сергей Шойгу може да постави завършек на войната против Украйна „ за пет минути “.

Това сподели полският външен министър Радослав Шикорски в изявление за RMF 24, отговаряйки на въпрос по кое време съгласно него може да завърши руско-украинската война.

„ Войната може да завърши за пет минути с едно телефонно позвъняване от Путин до Шойгу и тя ще завърши, когато агресорът стигне до заключението, че жертвите не си костват крайната цел, само че към момента не са стигнали до това умозаключение “, сподели Шикорски.

Ръководителят на полската дипломация се надява, че съдружниците " ще очертаят на практика стъпки за подсилване на сигурността на Украйна, тъй че след няколко години Украйна да може да се причисли към евроатлантическите институции ". В същото време Сикорски акцентира, че „ няма причина да сътворяваме нереалистични упования, които не могат да бъдат осъществени “.

" Бюджетите за защита в Европа се усилват и Полша, както знаете, е водач тук, тъй като те би трябвало да се усилят, тъй като Русия нахлува в съседите си и ни заплашва... Няма да се получи. НАТО е най-мощният съюз в историята на света. Тя към този момент завоюва един път против Русия. Пак ще завоюва ", сподели още полският министър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР