Прессекретарят на руското МВнР Мария Захарова, коментирайки изявлението на германския

...
Прессекретарят на руското МВнР Мария Захарова, коментирайки изявлението на германския
Коментари Харесай

“Това не може да го гледат дори тези, които са видели всичко”: приготвили са за Шолц ужасяващи улики за геноцида в Донбас

Прессекретарят на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова, разяснявайки изказването на немския канцлер за геноцида в Донбас, предизвести сътрудниците си от немското външно министерство, че ще им бъдат изпратени материали за всеобщи гробове в района. Те няма да бъдат оповестени, защото наличието ще бъде неотложно неразрешено. „ Това не може да го гледат даже тези, които са видели всичко “, предизвести Захарова.

Според дипломата съветското външно министерство към този момент е изпратило във Вашингтон сходна сбирка от материали за всеобщи гробове в Донбас. И в този момент документите ще бъдат изпратени и в немското външно министерство - по отношение на циничното изказване на немския канцлер Олаф Шолц за геноцида в Донбас.

“Предупреждавам ви, това не може да го гледат даже тези, които са видели всичко”, акцентира прессекретарят на съветското външно министерство Мария Захарова.

Може единствено да си представим какви доказателства има в документите. Захарова прикачи към обявата връзка към информация от Следствието на Русия, която оповестява за пет открити стихийни всеобщи гроба в региона на град Снежное, село Славяносербск, в региона на жилищна зона “Сокогоровка” в град Первомайск, в село Видное-1 в Луганска област и в покрайнините на село Верхнешевиревка, Краснодонскирайон.

От тези гробове са ексхумирани останките на минимум 295 цивилни, починали вследствие на разхвърлян обстрел от украинските въоръжени сили през 2014 година Вече е ясно, че измежду останките има тела на дами на друга възраст.

Какво е това, в случай че не доказателство за геноцида, от който на Олаф Шолц внезапно му стана " смешно "?

Материалите, които съветското външно министерство ще показа на немските си сътрудници, както посочи Захарова, няма да бъдат оповестени от наша страна, защото това наличие ще бъде неотложно неразрешено на всяка платформа.

“Не можем да публикуваме тези материали - всяка платформа ще ги блокира като " неуместно наличие ", означи дипломатът, като посъветва немските си сътрудници да проучат данните, които са в общественото пространство, до момента в който се изпраща телеграма за тях.

Вече сме разгласили дребна част от доказателствата за това по какъв начин са избивани децата на Донбас. Също по този начин в изявление един от героите на Донбас, сръбският снайперист от ДНР Деян Берич, приказва за това, което е видял със личните си очи. Това ще бъде неразрешено за издание във всички обществени мрежис надпис „ шоково наличие “.

“Видяхме пресни всеобщи гробове на цивилно население в териториите, които бяха под контрола на националните батальони. Телата в ямите лежаха с ръце, вързани с тел зад тила. Убити с изстрел в тила. Не са избивали бойци, а цивилни. В интернет има доста видеоклипове, които самите украинци разгласяват - над позициите на фронтовата линия имаше флагове на Третия Райх. Не знам какъв би трябвало да бъдеш, с цел да пренебрегнеш очевидното”, възмущава се Берич.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР