Преслава прибира на месец почти 2400 лева обезщетение като майка.

...
Преслава прибира на месец почти 2400 лева обезщетение като майка.
Коментари Харесай

Преслава прибира 2400 лв. майчински! Не иска да кърми, за да не си развали бюста

Преслава прибира на месец съвсем 2400 лв. обезщетение като майка. Певицата получава от страната солидна сума за развъждането на първородната си щерка Паола. Изпълнителката е обезпечавана от своя шеф " Пайнер “ на оптималната допустима сума у нас - 2600 лв. и в този момент се радва на 90% от парите, или тъкмо 2340 лв., написа " Уикенд “.

Отделно добричлийката заработва солидни доходи от участия в цялата страна, до момента в който се води, че е в майчинство. Чалга дивата скочи от родилната зала непосредствено на сцената. И има за какво – тя е най-печелившата чалга звезда. Младата майка си знае цената, тъй като за всяка изява прибира по 7 бона, като на месец инкасира по най-малко 15-20 участия, т.е. заработва с гласа си по 140 хиляди за 30 дни.

Солиден % от кеша отиват в касата на " Пайнер “, само че все пак и за нея остават задоволително пари, че да си гледа добре детето. Докато елементарните майки взимат по 300-400 лв., Преси ще си прибира 2400 през цялата година. Паралелно с това – ще работи, което не е изключително законно.

Изданието научи, че Преслава не е поискала да кърми Паола, с цел да не си скапе бюста. Тя е пила хапчета за прекъсване на кърмата и е захранила бебето със изсъхнало мляко.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР