Преслава днес отбелязва своя рожден ден, а първата, която я

...
Преслава днес отбелязва своя рожден ден, а първата, която я
Коментари Харесай

Възродено приятелство: Галена първа поздрави Преслава за рождения ѝ ден

Преслава през днешния ден отбелязва своя рожден ден, а първата, която я поздрави, бе Галена, разкри осведомителният портал Hotnews.bg.

Фолк звездата получи торта от ръцете на най-близката си другарка от предишното, с която в един миг замразиха връзките си по незнайни аргументи. 
                             

Двете гласовити дами бяха особено поканени да пеят на женитба, само че след това тържеството мина в ваучър за рождения ден на добричлийката. На празненството глас извиси и друга доста добра другарка на рожденичката - Софи Маринова. 
                             

Преслава е родена на 26 юни 1984 година в Добрич в фамилията на Янка и Кольо Тончеви – шивачка и интернационален водач. Рожденото ѝ име е Петя. Изпълнителката има с три години по-голяма от нея сестра – Ивелина Колева, която е национална певица от музикална компания „ Пайнер “. 
                             

Галена и Преслава стартират кариерите си съвсем по едно и също време и даже известно време са живеели под един покрив, помагайки си във всичко една на друга. След време обаче двете утежниха връзките си по неразбираеми аргументи. Двете по този начин и съумяха да запазят поверителност по отношение на мотива за раздора им.

Един от дребното пъти, в които Галена разкри леко завесата, бе през 2017 година в предаването „ Папараци ”. Тогава пайнерката акцентира, че повода за разрива в другарството ѝ с Преслава не е премията „ Певица на годината ”, както се твърдеше до тогава – съгласно слуховете Галена се била обидила, че колежката ѝ още веднъж взима наградата, поради което и не се появила на церемонията. Тогава Мама Ураган категорично акцентира, че премиите за нея в никакъв случай не са били значими или са значими дотолкоз, едвам зарадва с тях феновете си. Галена обаче по този начин и не издаде същинската причина за какво с Преслава са развалили връзките си.  
                             

От няколко години насам двете колежки съумяха да възродят другарството си и през днешния ден най-вероятно всичко неприятно към този момент е зад тила им.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР