Пресконференцията на Сираков не подлежи на коментар. Тя е само

...
Пресконференцията на Сираков не подлежи на коментар. Тя е само
Коментари Харесай

Партиен екс-лидер: Наско, селянин си! Ако Милото е в новия „Манитски“ какво става с Левски

Пресконференцията на Сираков не предстои на коментар. Тя е единствено нелепост след нелепост. Тези хора нямат никаква, но безусловно никаква визия от стопанска система. Нула.
Десет % се прибирали с цел да има възнаграждение на спонсора за работата, която прави и тъй като данъчните по този начин споделили. В това единствено глупак може да повярва. Но даже да приемем идиотската теза, ами фиксирайте им заплащането, бе господин Раев, за какво би трябвало да в %?!? Няма ли да е по-евтино на клуба? Това единствено в допълние, като се изключи че обяснението ви е чиста неистина. Изобщо изречението “НАП споделиха, че би трябвало да плащаме на спонсора, тъй като въпреки всичко той поставя труд за клуба ” е толкоз неуместно, че са малко на брой тези, които ще се осмелят да го произнесат обществено. В този смисъл, това вашето беше много самоуверено, във всички останали е страшна тъпота.
Тези пари спонсорът не си ги бил търсил и по тази причина не са проблем, другото ще изтъквам “аз съм подготвен да върна пари на всеки, който ми даде ”. Първо – селяндур си с такова размишление за връщане на пари. Второ, нали тъкмо преди месец пропадна продажбата тъй като няма по какъв начин да се платят сумите към Божков. Ами в случай че на следващия ден господин Милото попадне в Магнитски да вземем за пример? В същия бизнес е като Черепа, за какво да не му се случи и на него това благополучие?! Тогава дължимите суми няма ли да са същия проблем като дълга към Божков, поради който пропадна сякаш договорката? Ама единствено преди месец беше, какъв брой да е комплицирано да се съобрази това?! От друга страна, какъв брой сме надалеч от момента, в който господин Милото може да каже “ако не извършите тъкмо както аз ви споделям в ръководството на клуба, ще си потърся парите. Искам треньор да е… ”? И това ли не е проблем?! Ето по тази причина господин Милото споделя на този контракт “договор на ръководство ”, тъй като за него е.
Малоумна работа. Притеснявам се единствено тези 10% да не се окажат заплатата на притежателя, тъй като от това по-срамно няма в международен мащаб.Спирам, тъй като нямаше нито една издържана теза. Нито една. Обидно глупави хора ръководят Левски.
Ще ги преживеем.
От профила във фейсбук на Борис Марков, екс-лидер на Съюз на демократичните сили
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР