Пресконференцията, която организираме е във връзка с наглото поведение на

...
Пресконференцията, която организираме е във връзка с наглото поведение на
Коментари Харесай

Валентин Николов, ГЕРБ: Няма да има вдигане на цената на тока

Пресконференцията, която организираме е по отношение на наглото държание на опозицията, съобщи Валентин Николов в коридорите на Народното събрание.

С изненада видяхме, че на следващия ден ще се провежда митинг. Кои са тези, които желаят да смъкват държавното управление, попита той. Какви са претекстовете, за какво манипулират обществото? Веднъж яхват митингите за водата. Сега яхват митингите за цената на електрическата енергия, разяснява Николов.

Това е проведен метод да се смъкна държавното управление, съобщи той. По думите му страната ще се опълчи с всички законни средства на повдигане на цените на тока. Няма да има повдигане на цената на тока. Такова увеличение може да се реши от КЕВР, само че това няма да се разреши от страната, разяснява Валентин Николов.

Има политическа воля за това, уточни той.

За следващ път се събираме да опровергаваме неистините, изречени от опозицията, разяснява Александър Иванов на изключителния брифинг на ГЕРБ.

От опозицията се пробват да се дистанцират от предишните решения за приватизацията на електропреносните сдруженията. Продължават да се заиграват със страха на хората, сподели още Иванов.

Който и да е притежател на ЧЕЗ, няма да може да дръпне шалтера, разяснява той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР