Прес-секретарят на Белия Дом Сара Сандърс заяви, че политиките на

...
Прес-секретарят на Белия Дом Сара Сандърс заяви, че политиките на
Коментари Харесай

Белият дом обясни какво е можело да предотврати атентата в Ню Йорк

Прес-секретарят на Белия Дом Сара Сандърс съобщи, че политиките на президента Доналд Тръмп против миграцията са щели да предотвратят нападението в Ню Йорк, в случай че са били приложени и упрекна Демократическата партия, че блокира тези проекти в Конгреса, предава Politico. Нюйоркските управляващи идентифицираха имигранта от Бангладеш Акайед Юлла, заселил се в Съединени американски щати през 2011 година като причинител на нападението край пристанището на града, при което бяха ранени четирима.

„ Президентът сега е угрижен, че Конгресът и изключително демократите не са съумели да подхващат ограничения, посредством които щяхме да предотвратим това “, съобщи Сандърс. „ Президентската политика призоваваща да се постави завършек на верижната миграция, щеше да предотврати лицето да пристигна в Съединени американски щати. Затова и президентът нападателно ще продължи да изисква виновна миграционна промяна, която да постави завършек на верижната миграция “, добави тя. „ Това нахлуване акцентира и нуждата Конгресът да работи с президента по миграционната промяна, с цел да се ускори националната и обществената сигурност. Трябва да защитим границите си, би трябвало да се уверим, че хората, влизащи в страната, не идват да вредят на народа ни и би трябвало да установим миграционна система, учредена на заслуги “, съобщи Сандърс.

Белият дом употребява термина за хората, които откакто се заселят, заплащат на фамилиите си да се заселят в Съединени американски щати. Сандърс приветства полицейските дейности за техния подвиг. Тя също по този начин уточни и триумфите на държавното управление на Съединени американски щати против „ Ислямска страна “ в Ирак и Сирия.

Източник: " Фокус "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР