Препоръчва се да бъдете щедри към хората, които обичате -

...
Препоръчва се да бъдете щедри към хората, които обичате -
Коментари Харесай

Овни, изненадайте любимия, Риби - кажете на някого Обичам те

Препоръчва се да бъдете великодушни към хората, които обичате - да давате дарове, да отговаряте на експанзията със въздържаност и добрина. Всички положителни каузи, осъществени през днешния ден, се връщат десетократно.

Овен – Любовният живот е частта от живота, върху която в действителност би трябвало да се концентрирайте най-вече. От вас зависи да балансирате нещата, стига да сте спокойни. Намерете време за обичания човек и му направете една приятна изненада.

Телец – Някои събития, които ще се случат, ще ви накарат да се съмнявате в разнообразни решения, които сте взели в последно време. Добре е да не се поддавате на въздействие и да останете твърди в мнението си. В любовен проект, може да чуете недоволства от колегата си, който счита, че сте безразлични и пренебрегвате връзката си.

Близнаци – Трябва да се стегнете и да сте по-активни, с цел да можете да свършите доста неща. Опитайте се да не повишавате звук през днешния ден, тъй като ще избухне кавга. Избягвайте напрежението и раздразнението.

Рак – Спокойствието, което чувствате и вътрешният мир, който ще ви съпътства през целия ден, ви разрешават да обърнете внимание на най-скритите потребности на вашето създание. Следете за всяка опция, която може да се появи и да повлияе на вашите проекти.

Лъв – Денят не е добър за вас в прочувствено отношение. Възходи и спадове в настроенията ви. Ако имате подозрения по отношение на връзката си, претеглете деликатно нещата, преди да вземете решения.

Дева – Направете каквото можете, с цел да избегнете скуката. Би било тъпо да пропилеете деня си по този начин. Може би би трябвало да се отпуснете прочувствено и да не обръщате внимание на някои елементи, които ви тормозят.

Везни – Заседнали сте сред две мощни стремежи - желанието да угодите единствено на себе си и желанието да угодите на другите. Вие сте човек, който постоянно се раздира сред опциите и всичко това съставлява незаменима част от вашия темперамент.

Скорпион – Нещата се трансформират към по-добро в прочувствения ви живот, тъй като променяте отношението си и метода, по който подхождате към връзката си. Така че през днешния ден можете да видите потребните резултати от това развиване.

Стрелец – Ще извършите някои разкрития в живота ви и това ще ви даде доста отговори по въпроси, които са останали мистерия за вас. Искате да внесете глътка пресен въздух в сетивата. Вашите старания за възобновяване ще се отплатят.

Козирог – Преминавате през сложен интервал, когато става дума за галактически сили, тъй че ви е мъчно да откриете някои от механизмите, които ви движат. Когато приключите с разбора на личното си създание, връзката ви ще наподобява доста по-проста.

Водолей – Потиснатите неща от предишното излизат на повърхността. Разберете, че не можете да имате безспорен надзор върху събитията в живота си. Не обръщайте внимание на думите на другите. Не всеки ви мисли положителното.

Риби – Тази неделя е подобаваща да вземете нещата в свои ръце и да си осигурите някои решения на проблеми, които са ви измъчвали до този миг. Направете нещо друго през днешния ден, с цел да избягате от рутината на всекидневието. Не би трябвало единствено да обичате другия човек. Трябва да му го покажете.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР