Препоръчва се да бъдете щедри към хората - да давате

...
Препоръчва се да бъдете щедри към хората - да давате
Коментари Харесай

Везни, днес може да се влюбите, Лъвове - заемете се за работа

Препоръчва се да бъдете великодушни към хората - да давате дарове, да реагирате на експанзията с самоограничение и добрина. Всички положителни действия, осъществени тъкмо през днешния ден, се връщат десетократно.

Овен – Бързите планети – Меркурий, Венера, Марс и великодушния Юпитер – са на ваша страна, само че няма да навреди да отворите необятно очи и да бъдете малко по-дружелюбни и уверени. Да бъдете по-отворени към другите.

Телец – Може да почувствате, че животът ви не ви изпълва изцяло с наслада и задоволство и имате потребност от повече мотивация и да си поставите нови провокации, които ви вършат щастливи.

Близнаци – Необходимо е да се концентрирайте по-добре върху прочувствените си потребности. Връща се желанието ви за пристрастености и усеща, когато Венера и Марс духат върху горещите въглени на чистото предпочитание.

Рак – Бъдете подготвени сами да се справяте с нещата и да не чакате външна поддръжка. Трябва да сте търпеливи, не давайте воля на негативните страсти. Денят е удобен за фамилно обмисляне, за разискване на проблеми, контакти с родственици.

Лъв – На работното място ще царува спокойна атмосфера, тъй че можете изцяло да се концентрирайте върху целите си. Може да чуете неприятни клюки за непосредствен човек, само че не им се доверявайте, до момента в който не поговорите с него.

Дева – Въпреки че не би трябвало да отричате възприятията си, би било по-разумно да предприемете по-мек метод. Малко дипломация ще ви помогне в този момент, тя ще проправи пътя за образуване на по-положителни връзки.

Везни – Днес има риск да се влюбите в някой хубав фантом, минаващ около вас. Има риск да не се чувствате свободни да вършиме и мислите без ограничавания. Но Венера допуска, че може да се случи нещо доста прелестно.

Скорпион – Емоционалната ви активност е толкоз мощна, че можете по нехайство да надхвърлите границите на допустимото. Желанието за реализиране на своето ще има противоположен резултат върху другите.

Стрелец – Страдате от застой, тишина, липса на разговор с тези, които обичате. И конят не може да остане дълго в конюшнята. Той би трябвало да галопира в открити пространства, да прескочи оградата и да следва вдъхновението на момента.

Козирог – Очаква ви динамичен ден, само че ще се радвате да сте непрекъснато в придвижване. Днес ще имате палави мисли. Ще ви бъдат предоставени някои непредвидени, само че доста примамливи благоприятни условия, тъй че отделете време да помислите кое е най-хубавото за вас.

Водолей –За страдание през днешния ден сътрудниците или околните ще станат източник на вашето неспокойствие. Опитайте се да не им намирате виновност и неефикасно да не влизате в спор. Ако въпреки всичко се окажете в тази обстановка, пробвайте се да не наливате масло в огъня, до вечерта всичко ще бъде както нормално.

Риби – Вие сте очаровани от силата на възприятията си, само че здравият разсъдък ви споделя да се отдръпнете, когато се доближите до тези страсти, които не можете да контролирате. Тези спорни стремежи могат да основат рискови обстановки.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР