Препоръчително е да отложите решаването на важни въпроси за друг

...
Препоръчително е да отложите решаването на важни въпроси за друг
Коментари Харесай

Близнаци, време е за почивка. Стрелци, бъдете търпеливи

Препоръчително е да отложите решаването на значими въпроси за различен ден. Това се дължи на вероятността от конфликтни обстановки и провокации от другите.

Овен – Днешният хороскоп предсказва нуждата да облекчите бремето на плещите си. Съчетайте почивката с дотъкмяване на задания, които са били в застой. Така освобождавате място за нещо ново.

Телец – Ще изпитате единствено непредвидени трудности, сложени на пътя от назадничав Меркурий във вашия знак. Трудно ще ви бъде да изразявате възприятията си. Търпението ви е на привършване през днешния ден, когато сътрудникът ви наподобява не е на една и съща страница с вас.

Близнаци – Ретроградният Меркурий е добра опция за отмора. Може би би трябвало да приберете крилата си на „ радостна и обществена пеперуда “. С други думи прекарвайте повече време сами, в сравнение с в групи.

Рак – Днешният хороскоп ви поучава по-добре да избягвате взаимоотношения с значими последствия. Нищо, което сте възнамерявали, май не работи, а връзката с обичания човек става все по-трудна. Анализирайте всичко търпеливо и не се разстройвайте от изборите, които сте създали сами.

Лъв – Винаги сте подготвени за ново завладяване, само че през днешния ден обстановката наподобява друга. Не знаете какво се случва с вас и предпочитате да стоите надалеч от евентуален сътрудник. Единственото ви предпочитание е да се чувствате в естетика със себе си.

Дева – Хороскопа ви поучава да се въздържате от започване на пътувания или започване на нови планове през интервала на назадничав Меркурий. Ако към този момент сте възнамерявали нещо, просто бъдете по-внимателни и внимателни от нормално.

Везни – Нещо стартира да се трансформира в общата атмосфера, което ще ви помогне малко по малко да се върнете към някакъв баланс. Важно е да не губите вяра и да се доверите на това, което ви споделя сърцето.

Скорпион – Започва интервал на нараснало комплициране, в който ще имате потребност освен от мощна воля, само че и от по-високи морални стандарти, които да ви оказват помощ да се изправите, макар затрудненията, които ще зародят.

Стрелец – Дори някои обстановки да са мътни и да не ги харесвате, заради тази причина би било по-добре да ги оставите такива, каквито са. Те ще се изчистят, само че не незабавно. Търпението е ключът към разбирането им.

Козирог – Ще бъдете трагично изкушени от нещо. Готови сте да хванете бика за рогата, както споделя народът, само че прибързаните дейности въобще не са най-хубавата концепция. Внимателно би трябвало да проверявате всяка задача, с която се захванете.

Водолей – Внимавайте какво казвате, тъй като сте склонни да разкриете повече, в сравнение с би трябвало. Добре е да извършите крачка обратно, в случай че се чувствате унизени от избрани условия и да се успокоите, преди да реагирате. По-добре да имате забавена реакция, в сравнение с такава, която може да нарани вас или другите.

Риби – Разочарованието, което изпитвате, ще ви накара да се почувствате като че ли звездите въобще не са на ваша страна. Истината е, че те се пробват да ви защитят от несъответствуващите хора, тъй че би трябвало да се възползвате от тази привилегия.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР