Препоръчително е да отделите време, да очистите душата и тялото,

...
Препоръчително е да отделите време, да очистите душата и тялото,
Коментари Харесай

Раци, нови лица влизат в живота ви. Везни, избягвайте поемането на рискове

Препоръчително е да отделите време, да очистите душата и тялото, с цел да се подготвите за нов витален интервал.

Овен – Енергията на новолунието и затъмнението не идва към вас със заплашителни настроения, само че това не значи, че не би трябвало да бъдете деликатни към здравето си, както и към интимните си взаимоотношения и задължения.

Телец – Затъмнението във вторник в Скорпион се случва тъкмо против вашия знак и визира региона на взаимоотношенията, брака, партньорствата и може да докара до интензивни разстройства. Тази Луна идва с турбуленция, промени и реализации в персоналния ви живот и може да обърне връзките и партньорствата ви с главата надолу, изключително в случай че сте родени в първите дни на вашия зодиакален знак.

Близнаци – Семейните или финансовите отговорности могат да бъдат стресиращи през днешния ден или може да се почувствате претрупани от някоя обстановка на работното място или вкъщи. Така че се пробвайте да се отървете от вторичните отговорности и неща, които не са значими денем, да поддържате силата си за това, което желаете да извършите.

Рак – Нови лица могат да се появят в живота ви ненадейно или по-стари обстановки могат да се върнат на еротично равнище с днешното затъмнение. Ако сте родители, е доста евентуално в този момент да научите нещо за децата си или нещо доста значимо ще се случи в живота им.

Лъв – Ако в предишното сте чували доста разнообразни отзиви и сте били комплицирани за това какво да изберете или каква посока да поемете във връзка с професионален проблем, през днешния ден е подобаващият ден да изчистите „ главата си “ и да вземете решението, от което се нуждаете.

Дева – Това затъмнение ви слага в развой на мислене за вашето бъдеще, новите цели, които имате за учене или за работа. Вижте какво можете да измененията, променете го, с цел да бъдете по-ефективни за живота си.

Везни – Избягвайте поемането на опасности или прибързаните ходове или покупко-продажби, свързани с парите ви, колкото и изкушаващи да ви наподобяват те, без да сте проучили най-малките детайлности. Може да се окаже, че затъмнението ще донесе неочаквани разноски или ще изплува някакъв дълг от предишното, който не сте покрили.

Скорпион – Затъмнението ви визира на прочувствено равнище и може да почувствате, че хората към вас не ви правят оценка или може да се чувствате несигурни и да станете по-взискателни към колегата си и по-собственически настроени. Но не притискайте нещата и бъдете спокойни.

Стрелец – Слънчевото затъмнение може да работи интензивно на психическо равнище, да изведе мемоари от предишното или потиснати страсти на повърхността. То даже може да означи края на цикъла в една работа или връзка. Ако е време да се сбогувате, не го отлагайте въобще.

Козирог – Затъмнението ви дава опция да се отърсите от всичко, което е износено и остаряло в живота ви, да се отървете от неприятните привички и уплахи и да видите какво би трябвало да оставите след себе си, тъй че да се отвори нова глава с повече здраве и благоденствие за вас.

Водолей – Затъмнението може да ви зареди прочувствено и да донесе напрежение, или може да изведе на повърхността вашите неустановеност и страхове. Трябва да внимавате със здравето и физическото си положение.

Риби – Затъмнението в знака на Скорпион ви въодушевява да изследвате, разширявате и търсите истината и същността във вашите взаимоотношения - другарски и персонални. Ще станете по-комуникативни.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР