Препълнен беше днес Природонаучния музей в Пловдив заради поредната забава

...
Препълнен беше днес Природонаучния музей в Пловдив заради поредната забава
Коментари Харесай

Десетки деца окупираха Природонаучния в Пловдив СНИМКИ

Препълнен беше през днешния ден Природонаучния музей в Пловдив поради следващата веселба – воден уикенд „ В търсене на Немо “.



Още на входа децата получаваха рисунки, които трябваше да оцветят. На дребния Тишо му се падна костенурка и той с ентусиазъм я оцвети в кафяв цвят. Малката Соня се зачуди на картинката, намерения малко и радостно възкликна: „ Това е сом! “. Момичето описа, че няколко пъти е ходила с родители за риба и знае по какъв начин се споделят, а Природонаучния музей й е обичан.



Идеята на екскурзоводите е децата да научат повече за рибите, които населяват аквариума. А за премия те получаваха и минерал. Търсенето на Немо ще продължи и на следващия ден от 11 до 15 часа.



Природонаучен музей – Пловдив си остава в топа измежду музеите в града и е на водещо място в класацията по визитите на туристите. Обожават го и пловдвачни, изключително децата. Популярността на музея набъбна, откакто постройката беше главно ремонтирана и се откриха планетариум и зала за живи пеперуди. Аквариум също се снабди в нов тип.

Снимки от Валентина Биларева

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР