Мъж откри огън по преследвания от него мъж по улиците

...
Мъж откри огън по преследвания от него мъж по улиците
Коментари Харесай

Мъж стреля с автомат наред край детска площадка

Мъж откри огън по преследвания от него мъж по улиците на Москва, заяви lenta.ru. Убиецът е бил облечен напълно в черно. Той нападнал жертвата си в региона на детската площадка. След първия изстрел преследваният мъж побягнал, само че преследвачът го настигнал и с изстрели го повалил на земята покрай входа на жилищен блок на ул. „ Алексей Свиридов ".

Жена и двете ѝ деца – на 9 година и на 5 месеца, по знамение избягали от стрелеца. Тя разказала пред органите на реда, че е видяла мъж с маска и с автомат в ръце, който тичал и стрелял по минувачите.

След сигнал за стрелбата полицията стартира да търси килъра. Първоначално той се укрива по входовете на жилищни здания. Служителите на реда ревизирали и всички транспортни средства в региона, тъй като очаквали, че наемникът се е скрил в някоя кола. Претърсват и гориста околност в региона. В последна смета обвиненият е арестуван на Аминевското шосе след престрелка, ранен е в кракa, написа още 24 часа.

Убитият е наследник на шефа на компанията Mediasystem Group Андрей Балишански. Фирмата се занимава с мултимедийно съоръжение, LED и LCD екрани, като ги дава на огромни изложения и събития. На арестувания стрелец е повдигнато обвиняване за ликвидиране и за нелегално владеене на оръжие и муниции за него

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР