Преоткрили любовта си, Драго и Лора не могат да се

...
Преоткрили любовта си, Драго и Лора не могат да се
Коментари Харесай

Драго и Лора решават бъдещето си в Братя

Преоткрили любовта си, Драго и Лора не могат да се нарадват един на различен, само че виновността, която тя носи за гибелта на Огнян, мощно помрачава щастието им. Съвестта на Лора не я оставя на мира, тя не може да си елементарни за осъщественото закононарушение, пък било то и при самоотбрана. Драго се пробва да й помогне с каквото може, с цел да повдигне нейния дух, само че даже и фактът, че полицията не разполага с никакви улики против Лора, не я успокоява. Бизнесменът има вяра, че единственият излаз за тях двамата, е да заминат за чужбина, където да стартират нов живот начисто. Лора е напът да одобри този проект като вярното решение за предпазване на любовта им, само че преди този момент желае да се види с един специфичен човек, от който, по подигравка на ориста, чака поддръжка за утешение на душата си. Ще го получи ли и подготвена ли е да си тръгне от България завинаги?

Калин още не може да преживее шока след разкритието, че личният му син стои зад създаването на платформата за онлайн търговия с дрога, която разследват с сътрудниците в отдел “Наркотици ”. Инспекторът е признателен на Черкезов, че му е влезнал в състояние и е спрял в точния момент акцията с ареста на Симеон. От тук нататък, обаче, за обезверения татко остава страшната морална алтернатива, по какъв начин да постъпи - да остави сина си да поеме отговорност и да се сблъска с следствията от своите действия или да компрометира самия себе си и своята позиция в ГДБОП, дружно с персоналните убеждения, че постоянно би трябвало да е на страната на истината?

Марин Владов, най-приближеният помощник на Филип Карамитев, се появява най-неочаквано след съдбовната престрелка край езерото до село Кладница. Още по-изненадващо той търси среща и диалог на четири очи със Сандо. Защо ММА-боецът е подразнен да види асистента, кое свързва двамата в предишното и какво желае Марин тъкмо от него?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР