„Преодоляването на инвазията на калинките тепърва предстои и размахът на

...
„Преодоляването на инвазията на калинките тепърва предстои и размахът на
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Преодоляването на инвазията на „калинките“ тепърва предстои

„ Преодоляването на нашествието на калинките занапред следва и размахът на служебното държавно управление единствено ни оказва помощ да понижим дилемите на идващото държавно управление “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази събота “ водачът на „ Движение 21 “ и лидер на кандидатдепутатската листата на „ Изправи се! Мутри вън! “ във Варна Татяна Дончева във връзка рокадите, които прави служебното държавно управление.

Тя разгласи, че приветства размаха на служебния кабинет, тъй като при такова настъпление на „ калинки “ би трябвало да има съответното контранашествие.

Дончева поучава президента Румен Радев да се освободи от съветника си Пламен Узунов преди да стартира кандидатпрезидентската акция наесен.

„ Създава усещане, че в името на другарството си с един човек, който може би не го заслужава, той е в положение да жертва втория мандат “, посочи водачът на „ Движение 21 “.

Кандидат на „ Изправи се! Мутри вън! “ е и тенорът Марчо Апостолов, солист на Националния музикален спектакъл „ Стефан Македонски “ и учител в Музикалната академия. Той е част от гражданската квота в листата на обединението и е в листата в 24 МИР в София.

Неговият претекст да влезе в политиката са наболелите проблеми в културата.

„ Виждам в листите на доста партии, придвижвания и обединения имена на мои сътрудници. Това приказва за една назряла нужда от смяна на нашето посланичество на държавно равнище. Очевидно проблемите са толкоз наболели и решението им е толкоз в пожелателен тип, че се постанова други хора да се включат в тази игра “, разяснява Апостолов.

По думите му сега в у нас има мантра, че артистите са лентяи, които не създават държавни богатства и тя би трябвало да се преодолее.

Гледайте диалога с кандидат-депутатите на „ Изправи се! Мутри вън! “ във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР