Премиерното заглавие Мен не ме мислете ще отвори нова страница

...
Премиерното заглавие Мен не ме мислете ще отвори нова страница
Коментари Харесай

Новият сериал на Иван и Андрей Мен не ме мислете тръгва в ефир от 24 февруари

Премиерното заглавие " Мен не ме мислете " ще отвори нова страница в историята на българските сериали на 24 февруари от 20ч. по Би Ти Ви.

Всеки четвъртък и петък най-новата продукция на медията ще слага на фокус проблемите, страстите и въпросите на актуалния човек, като ги сервира посредством майсторско съчетание на комизъм и драма, вълнуващи сюжети и мощни, и пълнокръвни герои, в които всеки може да се открие.

В сериала вземат участие Руши Видинлиев, Весела Бабинова, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева и Владимир Люцканов.

" В основата на историята е конфликтът на два свята. този на елементарните хора, справящи се с ежедневните си проблеми, които лимитират тяхната опция за развиване, и този на хората с материални благоприятни условия, които постоянно се оказват в клопката на пристрастеностите, посредством които компенсират личностните и духовните си неналичия.

Сериалът ще грабне и с невероятната игра на неповторими български артисти, някои от които гастролират на дребния екран за първи път ", разяснява програмния шеф на бТВ Христо Хаджитанев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР