Премиерата на Сделка или не е в Нидерландия през 2000

...
Премиерата на Сделка или не е в Нидерландия през 2000
Коментари Харесай

Обрат! Разобличиха лъжи на Меган

Премиерата на " Сделка или не " е в Нидерландия през 2000 година и се трансформира в европейска сензация, преди да започва в Съединени американски щати по NBC през 2005 година Но в Америка то беше усъвършенствано - с прибавянето на 26 манекенки, които държаха куфарчета с парични суми от 1 цент до 1 000 000 $.

Съблазнителни и наподобяващи на мажоретки, по този начин наречените " девойки с куфарчета " бяха също толкоз неразделна част от шоуто, колкото и водещият Хауи Мандел. В техните редици са: Криси Тейгън, която по-късно изиграва прислужница на банкер в шоуто: Клаудия Джордан, която продължи да взе участие в един от сезоните на " Истинските съпруги от Атланта ", и Меган Маркъл. Бъдещата херцогиня на Съсекс изигра момиче от куфарче № 24 по време на втория сезон през 2006 година
-->
Миналата седмица Маркъл провокира дискусия в подкаста си " Архетипи ", когато приказва за това, че е " обективизирана " и по какъв начин " не ѝ харесва да се усеща принудена да бъде единствено осанка и малко наличие ".

Тъй като други хора от шоуто, което излъчи последния си епизод по CNBC през 2019 година, опровергават нейното отношение, ето същинската история на девойките с куфарчета, разказана извънредно на The Post от тези, които са били там.

Преди американския дебют на " Сделка " изпълнителният продуцент Скот Сейнт Джон и екипът му бяха натоварени със задачата да основат присъща визия за шоуто.

Скот Сейнт Джон:  " Нашата цел беше да създадем скъпа среда. Искахме да се усещаме като в казино от висок клас. Това се свеждаше до това, че се опитвахме да измислим най-сексапилния метод да го създадем... група от 26 привлекателни дами. Но имаше и епизоди с напълно мъжки модели. "

Лиза Глийв, момиче с куфарче:  " На прослушването за кастинг трябваше да носим токчета и къса пола, с цел да може кастинг-отговарящият да види краката ни. Все отново те са тези, които слизат по стъпалата при започване на шоуто. "

Дина Черчионе, стилист на дрешника:  " Мрежата беше доста ясна - искаше моделите да са с рокли. Смятах, че роклите наподобяват прекомерно семпло, а това би трябвало да е занимателно, свежо и живо. Освен това стълбите могат да бъдат сложни в дълги рокли... За първата генерална подготовка облякохме дамите в къси рокли. "

Соня Вера, момиче с куфарче:  " Стъпалата откъм гърба бяха доста стръмни. Целта беше да изглеждаш елегантно и най-важното - едно неверно придвижване и падаш по стълбите. Единственото нещо, за което всички мислеха, беше да не се спънат. "

Източник: " Дир "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР