Премиерата на петия филм за култовия (клишето е подходящо в

...
Премиерата на петия филм за култовия (клишето е подходящо в
Коментари Харесай

Играй и спечели специални награди с "Индиана Джоунс и реликвата на съдбата"

Премиерата на петия филм за паметния (клишето е уместно в случая) Индиана Джоунс в България ще бъде след броени дни. В основната роля още веднъж влиза Харисън Форд, а сътрудници ще му бъдат артисти като Мадс Микелсен, Антонио Бандерас и други Световната премиера на " Индиана Джоунс и реликвата на ориста " беше на кинофестивала в Кан, а на 30 юни продукцията потегля и по кината в България.

Но още преди филмът да е в киносалоните имате късмет за среща, от която да спечелите. " Форум Филм България " и " Дневник " провеждат специфична игра (), която ще даде опция на феновете на поредицата да завоюват истински награди:
- 1 брой двойна покана за извънредната IMAX церемония премиера на кино лентата " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ", която ще състои на 28 юни 2023 година в гр. София (жребият за тези награди ще бъде изтеглен на 26 юни 2023 г.)
- 2 броя кинокомплект за кино лентата " Индиана Джоунс и реликвата на ориста "
- Голяма премия : 1 брой ваучер за прекарване, обезпечен от Makaroon.bg - " Градска приключенска игра "

Как наподобяват премиите може да видите. Ако сте регистриран консуматор на, може незабавно да се включите в играта, в случай че не сте - би трябвало първо да се регистрирате, което става бързо и елементарно.

Отговорилите вярно на вземат участие в чоп за един брой двойна покана за извънредната IMAX церемония премиера на кино лентата " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ", която ще състои на 28 юни 2023 година в гр. София. Тези, които отговорят вярно във второ равнище - два броя кинокомплекта за кино лентата " Индиана Джоунс и реликвата на ориста ".

А далите отговор вярно на въпросите от двете равнища на играта, ще бъдат включени в чоп за огромната премия: един брой ваучер за прекарване, обезпечен от Makaroon.bg - " Градска приключенска игра ".

Първо равнище на играта:
В 10:00 часа на 19 юни ще бъде оповестен. За да участвате, би трябвало да изберете един отговор и да натиснете бутона " Отговори ". След като един път отговорите, не може да редактирате отговора си. На 25 юни в 23:59 ч. равнището ще бъде затворено за гласоподаване.

Второ равнище на играта:
В 00:01 часа на 26 юни ще бъде оповестен и вторият въпрос от играта. Условията за гласоподаване ще бъдат същите като в първия стадий. На 2 юли в 23:59 ч. равнището ще бъде затворено за гласоподаване.

Повече за разпоредбите и изискванията за присъединяване в играта може да.
Печалбите отвън първо равнище се разпределят посредством чоп на 3 юли след края на играта.

Може да играете незабавно.

" Дневник " ви желае триумф и през идващите дни ще ви опише всичко забавно към новата продукция с присъединяване на Харисън Форд.

 Правила и условия за присъединяване в играта Правила и условия за присъединяване в играта " Индиана Джоунс и реликвата на ориста "
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР