Премиерът в оставка Кирил Петков беше домакин на работна закуска

...
Премиерът в оставка Кирил Петков беше домакин на работна закуска
Коментари Харесай

Петков благодари на ръководителите на дипломатически мисии у нас с работна закуска в Бояна

Премиерът в оставка Кирил Петков беше хазаин на работна закуска за ръководители на дипломатически задачи у нас, с които България има мощни връзки и интензивно съдействие. В събитието присъединяване взеха посланиците на страните членки на Европейски Съюз и НАТО, страните от Западните Балкани, Украйна, Република Молдова и Грузия.

Петков благодари на дипломатите за това, че са били мост сред България и техните страни. Премиерът в оставка показа, че наличието на дипломатите дружно на срещата, е още един знак за многото обща работа, свършена през последните 8 месеца.

" Гледайки присъстващите на тази маса съм сюрпризиран какъв брой огромна помощ България получи в последните 8 месеца и какъв брой огромно съдействие имахме от страна на всеки един от Вашите водачи и Вашите страни. Това е методът, по който Европа би трябвало да работи и считам, че по този начин би трябвало да работи демократичният свят, изправен пред антидемократичната експанзия, на която би трябвало да устоим дружно ", сподели Петков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР