Михал Камбарев от Продължаваме промяната категорично отрече възможна коалиция с

...
Михал Камбарев от Продължаваме промяната категорично отрече възможна коалиция с
Коментари Харесай

Михал Камбарев от ПП отрече възможна коалиция с ГЕРБ: Те осъзнават, че вече са история

Михал Камбарев от " Продължаваме " смяната изрично отхвърли допустима коалиция с ГЕРБ след изборите.

" ГЕРБ сега се опасяват и към този момент осъзнават, че към този момент са история. Тези шест точки, които избориха, аз не считам, че в действителност имат вяра в тях. напрягам че това са едни послания, съединени от социолози и маркетолози, които са им споделили - в случай че желаете да вземете повече гласове, кажете ги тези неща ", съобщи той в студиото на " Говори в този момент ".

Камбарев разяснява, че му е мъчно да повярва по какъв начин тъкмо Бойко Борисов желае правосъдна промяна.

" Как внезапно след 12 години - ти си бил един човек и се събуждаш радикално друг. Ти си този, който остави тази правосъдна система в това състояние. Ти си индивидът, който първо постави Цацаров, по-късно и Гешев. Вие сте хората, които в зала ни оплювахте, че махаме спецсъдилщата, че е настане един безпорядък. Същите тези съдилища в последния си работен ден изкараха господин Пеевски по-чист от сълза ", разяснява Камбарев.

Той се надява служебният кабинет да продължи дейностите на досегашното държавно управление. По думите му то е нараснало пенсиите, диверсифицирало е доставките на газ, в последния миг е уговорило нови доставки, поставило е таван на цената на тока.

Камбарев разяснява обвиннията на Станислав Анастасов оот Движение за права и свободи, че доставките на полутечен газ са били договаряни доста преди прекъсването на газа от страна на " Газпром " и това станало ясно на парламентарна комисия:

Парламентарната комисия, която изследваше това нещо не е проверяващ орган. Тя е пиар орган, който взима решения и основава един отчет въз основата на това, което членовете гласоподават да се прочете. Факти могат да се сглобяват и е в компетенцията на проверяващите органи ко има нещо, те да го намерят. парламентарна комисия да вади изводи сле9д гласоподаване кое да влезе в отчета и кое - не, не знам по какъв начин да разясня
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР