Президентът Румен Радев подписа указ за разпускане на 2 август

...
Президентът Румен Радев подписа указ за разпускане на 2 август
Коментари Харесай

Вижте кои са служебните министри

Президентът Румен Радев подписа декрет за разформироване на 2 август 2022 година на 47-ото Народно заседание. Държавният глава насрочва избори за Народно заседание на 2 октомври 2022 година

С различен собствен декрет президентът назначи служебно държавно управление от 2 август 2022 година

Кои са служебните министри?

Гълъб Донев - длъжностен министър-председател

Донев е роден през 1967 година в София. Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. Придобива магистърска степен по „ Финанси “ в УНСС и по право в Русенския университет „ Ангел Кънчев “. Специализира „ Бизнес и мениджмънт “ в УНСС.

От 2005 до 2006 година е и.д. основен секретар на Министерството на труда и обществената политика. От 2007 до 2009 година е член на Надзорния съвет на Националния застрахователен институт. През 2008 година става ръководител на Надзорния съвет на Националния институт за помиряване и арбитраж.

От 2001 до 2007 година Гълъб Донев е шеф на дирекция “Условия на труд и ръководство при кризи” в Министерството на труда и обществената политика.

От 2007 до 2009 година е изпълнителен шеф на Изпълнителна организация „ Главна ревизия по труда “, а през 2009 година става зам.-председател на Държавна организация „ Държавен запас и военновременни запаси”.

От 2014 до 2016 година е заместник-министър на Министерството на труда и обществената политика. Сред длъжностите, които заема по-късно, са зам.-директор на дирекция „ Административно и осведомително обслужване “ и зам.-директор на дирекция „ Вътрешен одит “ на Министерството на защитата.

Заема поста длъжностен министър на труда и обществената политика в служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев през януари 2017 година От май до декември 2021 година Гълъб Донев е заместител министър-председател по икономическите и обществените политики и длъжностен министър на труда и обществената политика в двете служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев.

Назначен е за секретар по обществени политики и опазване на здравето на президента на Република България с декрет № 120 от 9 май 2017г. Във втория мандат на президента Румен Радев е назначен за секретар по обществени политики и опазване на здравето с декрет № 19 от 22 януари 2022 година Преназначен е на длъжността секретар по демография и обществени политики с декрет № 97 от 30 март 2022 година

Лазар Лазаров - длъжностен заместител министър-председател по обществените политики и длъжностен министър на труда и обществената политика.

Лазар Лазаров е роден на 18 март 1970 година в София. Завършил е УНСС, компетентност „ Макроикономика “ през 1996г. Магистър по стопанска система. Завършил е и курс по „ Мониторинг и оценка на обществени стратегии и планове по методологията на Международната организация на труда “.

От 1995 година поредно е заемал консултантски, експертни и управнически позиции в Националната работа по заетостта (понастоящем Агенция по заетостта), Българската стопанска камара, Икономическия и обществен съвет, Народното събрание, Министерството на труда и обществената политика и Фонд „ Условия на труд “.

Бил е консултант на министъра на труда и обществената политика от август 2005 до ноември 2007 година, а от ноември 2007 година до юли 2009 година Лазар Лазаров е заместник-министър на труда и обществената политика. От август 2009 година до юни 2013 година е бил основен експертен помощник към Комисията по труда и обществената политика в Народното събрание. В интервалите юни 2013 - август 2014 година, ноември 2014 година - май 2016 година, февруари 2017 г.- май 2017 година, както и от края на септември 2017 година до момента Лазар Лазаров е заместник-министър на труда и обществената политика.

Председателствал е редица тристранни органи за обществен разговор в региона на пазара на труда, трудовата миграция и трудовата подвижност, политиките за хората с увреждания, равните благоприятни условия на мъжете и дамите и други

Христо Алексиев - длъжностен заместител министър-председател по икономическите политики и длъжностен министър на превоза и известията

Христо Алексиев е магистър по „ Международни стопански връзки “ от УНСС и бакалавър по политология от Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Притежава редица спомагателни квалификации и документи в областта на стопанската система, ръководството и дигитализацията от Импириъл Колидж Лондон, Бизнес учебното заведение на Оксфордския университет и други интернационалните просветителни институции.

През годините е заемал позиции като стопански специалист и съветник по плана за създаване на Интермодален контейнерен терминал в Пловдив, член на съвета на шефовете на Зона за публичен достъп в " Пристанище Бургас ", ръководител на съвета на шефовете на " Пристанище Бургас " ЕАД и ръководител на управителния съвет и заместител общоприет шеф на Националната компания " Железопътна инфраструктура ".

Бил е министър на превоза, осведомителните технологии и известията в служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев през януари 2017 година. От септември до декември 2021 година още веднъж е министър на превоза, осведомителните технологии и известията в служебното държавно управление, назначено от президента.

От март 2022 година заема длъжността секретар по стопанска система на президента.



Иван Демерджиев за длъжностен заместител министър-председател по публичния ред и сигурност и длъжностен министър на вътрешните работи

Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит. Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година приключва магистърска степен по право в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “.

От февруари 2007 година е съучастник и шеф на Адвокатско сдружение „ Демерджиев, Петров и Баев “. От юни 2016 година е член на Адвокатски съвет към Адвокатска гилдия – Пловдив, като от юли 2016 година до февруари 2019 година е негов секретар. През февруари 2019 година става ръководител на Адвокатска гилдия – Пловдив. Напуска поста, откакто през май 2021 година е назначен за заместник-министър на правораздаването в служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев.

През октомври същата година с декрет на президента Румен Радев е назначен за длъжностен министър на правораздаването.

След края на мандата се връща към адвокатската си процедура. Като юрист е прочут със мощните си публични позиции. Взима интензивно присъединяване при разискването на значимите тематики в областта на правораздаването.

Атанас Пеканов - длъжностен заместител министър-председател по ръководство на европейските средства

Атанас Пеканов е икономист в Австрийския институт за стопански проучвания (WIFO) във Виена, Австрия, и преподавател във Виенския университет по стопанска система и бизнес (WU Wien). Преди това е работил в Европейската централна банка във Франкфурт, Германия. Завършил е бакалавърска степен по стопанска система във Виенския университет по Икономика и бизнес и магистратура по Икономическа политика в University College London.

Вицепремиер по ръководство на европейските средства от май до декември 2021 година в двете служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев.

Докторант по стопанска система във Виенския университет по стопанска система и бизнес (WU Wien) с фокус върху тематиките Парична и Фискална политика. Два пъти е определен за стипендиант на Българската национална банка (2015, 2019). През 2019г. печели стипендия „ Фулбрай “ и посещава икономическия факултет на Harvard University, където работи върху дисертацията си в областта на паричната политика.

Росица Атанасова Велкова-Желева - длъжностен министър на финансите

Росица Велкова е родена през 1972 година в София. Придобива магистърска степен по финанси в Университета за национално и международно стопанство.

През 1993 година стартира работа в Министерството на финансите (МФ) и има професионален опит в МФ от 28 години. От 2001 година до 2017 е шеф на отдел „ Устойчиво икономическо развитие” в дирекция „ Държавни разноски “ със сфера на активност бюджетно финансиране на първостепенни разпоредители с бюджет. В интервала 2000-2001 година е заместник-председател на съществуващата по това време „ Държавна организация за застрахователен контрол “.

През 2008-2009 година съставлява Република България в групата на финансовите специалисти и във Финансовата комисия, които разискват бюджетните, финансовите и административните въпроси на ЮНЕСКО.

В интервала ноември 2017 - април 2021 година е заместник-министър на финансите, от април 2021 година до декември 2021 година е изпълнявала длъжността шеф на дирекция „ Държавни разноски “ в МФ и от декември 2021 година досега е заместник-министър на финансите.

Димитър Стоянов - длъжностен министър на защитата

Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.

През 1986 година приключва Математическа гимназия в Хасково. В интервала 1986-1991 година продължава образованието си във Висшето военновъздушно учебно заведение – Долна Митрополия. През 2001 година приключва Командно-щабната академия на Военната академия „ Г. С. Раковски”. Възпитаник е и на Военновъздушния лицей „ Максуел”, Съединени американски щати.

Димитър Стоянов стартира военната си кариера като механик в унищожителен авиационен полк в Узунджово. Преминал е през редица командно-инженерни длъжности, последната от които е заместник-командир по авиационна техника и въоръжение в Трета изтребителна авиобаза " Граф Игнатиево ". От 2009 година е шеф на щаб в авиобазата. През интервала 2013 – 2016 година заема разнообразни длъжности в Командването на Военновъздушните сили на Република България, последната от които е шеф на щаба на Военновъздушни сили.

С декрет №44 от 23 януари 2017 година е назначен за основен секретар на президента Румен Радев. Във втория мандат на президента Радев е назначен за основен секретар с декрет №10 от 22 януари 2022 година

Асен Меджидиев - длъжностен министър на опазването на здравето

Д-р Асен Меджидиев е роден през 1968 година Завършва медицина към Висшия медицински институт в София през 1994 година В началото на професионалното си развиване работи като лекар-ординатор в Отделение по белодробни заболявания на Пета градска клинична болница. В интервала 1995 година -2011 година е УНГ експерт и бронхоскопист към Клиника по оториноларингология и лицево-челюстна хирургия на УМБАЛ " Св. Анна ". През 2010 година приключва и висше обучение по Здравен мениджмънт към Медицинския университет в София.

От 2012 година е част от екипа на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ". Създава и управлява първото поделение по УНГ заболявания в лечебното заведение и инициира Националната стратегия „ Детско здраве „ Пирогов “ за осъществяване на високоспециализирани профилактични прегледи в страната.

Д-р Меджидиев има редица изявления на тематика УНГ и бронхология в български и интернационалните издания. Взима присъединяване във конгреси и конгреси в страната и чужбина. Има извършени специализации в Германия, Хърватия и Швейцария. Член е на Българския лекарски съюз (БЛС), като от 2018 година е ръководител на УС на Столичната лекарска гилдия към БЛС.

Иван Шишков - длъжностен министър на районното развиване и благоустройството

Иван Шишков е роден на 14 септември 1963г. в София. Завършва просветителна степен магистър по „ Архитектура “ през 1990 във ВИАС София.

Арх. Шишков е работил като архитект в „ Интерпроект “ и „ Софпроект “. В интервала 1992г.-2000г. е заемал длъжността на основен проектант на Община Драгоман, от 2002г. до 2008г. - основен проектант на Район „ Банкя “ в Столичната община (СО), а от 2008г. до 2021г. е бил основен проектант на Район „ Триадица “ – Следствен отдел към окръжна прокуратура.

От 1996г. до 2006г. e член на Общински експертен съвет по устройство на територията.

От 2007г. до 2015г. е специалист в Комисия по устройство на територията и жилищна политика към СОС.

По време на двете служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев през 2021 година, е консултант и заместник-министър в Министерството на районното развиване и благоустройството. Към днешна дата работи като проектант.

Сашо Пенов - длъжностен министър на образованието и науката

Проф. доктор Сашо Пенов е магистър по право от Юридически факултет (ЮФ) на Софийски университет “ Св. Климент Охридски “ (1986). Преподавател в Юридическия факултет от 1987 година (асистент), 2000 година (доцент), 2012 година ( професор) по дисциплините финансово право, данъчно право, интернационално данъчно право в ЮФ. Доктор по право (1996 г.).

Специализирал е в университета в Хамбург, Германия (с Вайтзекерова стипендия и предпазена магистърска степен по право в същия университет 1991-1992), в Международния център за подготовка на фрагменти при Организацията за икономическо сътрудничество и раз - Виена, Австрия (1993); в университета в Атина, Гърция (1995); в университета в Саарбрюкен, Германия (2001, 2004); в Съединени американски щати (2002).

Ръководител на Катедрата по административноправни науки (2010-2018 г.), декан на ЮФ (2011-2018). Работил е като специалист в Главно ръководство на данъчната администрация (1989-1990) и началник на отдел „ Данъчни спогодби “ (1992-1994 г.). Бил е член на Консултативния съвет по законодателството при ХХХІХ (2001-2005) и ХL (2005-2009) Народно заседание. Член на Правния съвет при Президента на Република България и ръководител на Комисията за опрощаване на несъбираеми държавни вземания в интервала от 2002 година до 2011 година

Адвокат в Софийска адвокатска гилдия от 1994 година

Николай Милков - длъжностен министър на външните работи

Николай Милков е роден на 10 декември 1957 година в София.

Завършил е Френската гимназия в София, а висшето си обучение получава в Департамента по Международни връзки на УНСС.

Професионалното си развиване стартира в научната сфера, а през 1991 година му е присъдена научната степен лекар за дисертация в областта на интернационалните връзки и най-новата история.

В държавната администрация стартира работа през 1992 година, като в началото заема разнообразни длъжности на граждански чиновник в Министерството на защитата. След това минава на работа в Министерството на външните работи, само че през 2010 година след конкурс се завръща в Министерството на защитата като непрекъснат секретар.

В Министерство на външните работи е на работа от 1997 година В дипломатическата работа е заемал разнообразни длъжности, измежду които шеф на Дирекция „ Външнополитическо обмисляне, информация и съгласуваност “, заместник-министър на външните работи с ресори на отговорност европейски страни, в това число ЮИЕ, и въпроси на сигурността. В това си качество е член на Комисията за експортен надзор и секретар на Междуведомствения комитет за участието на Република България в НАТО. Бил е дипломат на България в Румъния и Канада, общоприет консул в Ню Йорк. Понастоящем е ексклузивен и пълномощен дипломат във Френската република и Княжество Монако и непрекъснат представител в ЮНЕСКО.

Крум Зарков - длъжностен министър на правораздаването

Крум Зарков е роден през 1982 година в София.

Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо Ламартин “ в София. През 2007 година се дипломира като магистър в Университета Париж 1 „ Пантеон - Сорбона “ в компетентност „ Международно право и право на интернационалните организации “. В същата година получава тапия за приключен курс от Института по политически науки – Париж, Фрнация.

От 2007 година до 2010 година се занимава с изследователска и научна активност в Центъра за проучване и науки в региона на интернационалното обществено право на Университета Париж 1 „ Пантеон - Сорбона “. През 2010 година постъпва на работа като контрольор – правист в Комисията за определяне на имущество, добито от незаконна активност.

В 41-ото и 42-ото Народно заседание работи като основен експертен помощник към Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред. В интервала 2014 – 2016 година е експертен помощник към депутата от Европейския парламент Георги Пирински (Групата на социалистите и демократите).

Народен представител и член на Комисията по правните въпроси в 44-ото, 45-ото, 46-oто и 47-ото Народно заседание.

Велислав Минеков - длъжностен министър на културата

Велислав Минеков е професор в Националната художествена академия (НХА). Завършва образованието си в Националната художествена академия и специализира в Хамбург, Германия. Преподавател е по статуя, металодизайн, художествено метолеене, художествено каменоделие и реституция в България, Германия, Турция и ОАЕ. Представен е с монументални и кавалетни произведения в България, Съединени американски щати, Германия, Русия, Украйна, Корея, Испания, Италия, Люксембург, Холандия, Дания, Швеция, Швейцария, Сингапур, Китай, Мароко, Ливан, Босна, Сърбия, Бразилия и Обединените арабски емирства.

Награждаван е като участник в голям брой интернационалните симпозиуми, състезания и изложения. Член е на креативен съюзи в Европа и организации, подпомагащи закрилата на културното завещание.

Проф. Минеков е цивилен и политически деятел. Участва в начинания за смяна на закони в региона на културата, музейното дело, правния статут на колекционерите и авторските права.

Министър на културата от май до декември 2021 година в двете служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев.

Росица Карамфилова-Благова - длъжностен министър на околната среда и водите

Д-р инж. Росица Карамфилова е специалист с дълготраен опит в региона на ръководство на околната среда. Повече от 17 години работи в системата на Министерството на околната среда и водите (МОСВ), поредно заемайки експертни и управителни длъжности – от младши специалист до изпълнителен шеф на Изпълнителна организация по околна среда (ИАОС).

Магистър-инженер е по „ Екология и запазване на околната среда “ в Химико-технологичен и металургичен университет (ХТМУ) в София. Защитава сполучливо докторска степен на тематика „ Изследване опцията за приемане на биогаз посредством анаеробно разграждане на някои нетрадиционни отпадъчни биопродукти “ в ХТМУ, където е работила и като хоноруван учител.

През 2005 година стартира трудовия си стаж в Изпълнителна агенция по околна среда към Министерство на околната среда и водите и в продължение на 11 години заема разнообразни експертни длъжности в областта на ръководство и мониторинг на отпадъците, екологични знаци, надзор на качеството при инвентаризация на парниковите газове и народен координатор (NFP) към Европейската организация по околна среда. От 2016 година заема управителни позиции към звената за стратегическо обмисляне и интернационалните стратегии и планове в Министерство на околната среда и водите.

Изпълнителен шеф на Изпълнителна организация по околна среда от април 2021 година Член на Борда на шефовете на Европейската организация по околна среда. Притежава и опит от присъединяване в редица национални и интернационалните планове в областта на околната среда.

Явор Гечев - длъжностен министър на земеделието

Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.

През 2001 година приключва Аграрен университет Пловдив. Магистър е по “Растителна защита”. Има няколко специализации – професионални квалификации по “Управленски умения”, “Политически мениджмънт”, “Публични политики” и “Политически мениджмънт” в Нов български университет, Българско учебно заведение за политика и Съвета на Европа /Страсбург/.

Първите години от професионалната му биография са на аграрни производител. След това стартира да натрупа сериозен професионален опит в Държавен фонд „ Земеделие “, стартира като специалист и стига до поста началник на Регионална разплащателна организация – Пловдив.

От 2013 година е народен представител в 42-ото Народно заседание. През същата година е назначен за заместник-министър на земеделието и храните.

Явор Гечев е третият ръководител на Национален съюз на земеделските кооперации в България. Избран е на този пост на 28 юни 2016 година и го заема до май 2021 година, когато е поканен и след това заема още веднъж поста на заместник-министър на земеделието, храните и горите в двете служебни държавни управления, назначени от президента Румен Радев.

Никола Стоянов - длъжностен министър на стопанската система и промишлеността



Никола Стоянов е роден през 1976 година в София. Завършва „ Право “ в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Дипломиран е в магистърските стратегии „ Европейско и интернационално комерсиално право “ и „ Немско право за чужденци “ в Мюнхенския университет “Ludwig-Maximilian”. Притежава опит в развиването на започващи компании, поддръжка за дребни и междинни предприятия и вложенията.

В частния бранш е основал, управлявал и подпомагал голям брой компании. В интервал от 8 години управлява компания, която е извънреден сътрудник за Югоизточна Европа на експортни организации, Агенции за подкрепяне на дребни и междинни предприятия и Агенции за вложения от Европа, Азия и Съединени американски щати. Участва като началник или специалист в над 1000 плана, като стратегически сътрудник на непознати компании при навлизането им на пазари в Източна Европа, търсене на нови снабдители, преструктуриране и вложения.

В обществения бранш е заемал позициите консултант в Министерството на стопанската система, както и изпълнителен шеф и заместник-изпълнителен шеф на Изпълнителна организация „ Насърчаване на дребните и междинните предприятия “. През 2021 година е назначен за ръководител на Съвета на шефовете на „ Вазовски машиностроителни фабрики “ ЕАД, като взе участие в управлението на сдружението доникъде на 2022 година

Росен Христов - длъжностен министър на енергетиката

Росен Христов е магистър по интернационалните стопански връзки от Калифорнийския университет в Съединени американски щати. Има дълголетен опит в енергетиката, заемайки високи виновни позиции в интернационалните компании. Международно приет експерт по придобивания и реструктуриране на предприятия, решение на спешни обстановки, тактики и развиване.

Работил е за италианската енергийна компания „ Енел “, отговаряйки за реструктурирането и интеграцията на добитите огромни енергийни дъщерни компании в Гърция, Франция и Русия. След това е районен шеф за Източна Европа и Латинска Америка в нидерландската компания за ремонт и поддръжка на енергийни активи „ Дицман “ и управлява придобиването на „ Енергоремонт Холдинг “ в България, на която става по-късно ръководител на управителния съвет.

В последните години се занимава с вложения в започващи компании с фокус върху зелените технологии. Говори свободно 4 езика и е член на МЕНСА.

Александър Пулев - длъжностен министър на нововъведенията и растежа

Александър Пулев е роден на 5 февруари 1981 година в Пловдив. Той е магистър по финанси на Оксфордския университет и бакалавър по осведомителни системи и финанси на Университета в Мейн, Съединени американски щати.

Професионалната му кариера минава през „ УниКредит “, където четири години е бил шеф „ Инвестиционно банкиране “; Европейската банка за възобновяване и развиване (ЕБВР), в която шест години е основен банкер; управител „ Консултации по покупко-продажби “ в „ Ърнст и Янг “.

Работил е в интернационалните компании като „ Ситигруп Глоубъл Маркетс “, „ Браун Брадърс Хариман “ и „ Дженеръл Електрик “.

Александър Пулев има дълготраен опит в плановото финансиране и в структурирането на транзакции, вариращи от дялово вложение до синдикиране на хибриден и старши дълг. Управлявал е портфолио от започващи компании на „ Булбанк “ и е бил координатор на програмата за рисков капитал на Европейска банка за възстановяване и развитие за Балканите.

Заместник-министър на превоза и известията в служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев за интервала от септември до декември 2021 година

Илин Димитров - длъжностен министър на туризма

Илин Димитров е роден през 1983 година Завършва междинното си обучение в гимназия с преподаване на немски език „ Гео Милев “ в Добрич.

Притежава 3 бакалавърски степени от разнообразни университети и колежи (по ръководство на хотели и заведения за хранене, стопанско ръководство, маркетинг и мениджмънт), магистратура („ Стопанско ръководство “) и докторска степен в направление „ Туризъм “.

Работи в бранша на туризма от 2000 година, като е минал през разнообразни длъжности. В интервала 2020-2021 е ръководител на Варненска туристическа камара.

Преподавател от 11 години в Колеж по туризъм-Варна и шеф на център „ Кариери, Маркетинг и Предприемачество “ в ИУ-Варна. От 2008 до 2021 се занимава редом с предприемаческа активност.

В 47-ото Народно заседание е ръководител на непрекъснатата Комисия по туризъм.

Весела Лечева - длъжностен министър на младежта и спорта

Весела Лечева е родена на 20 май 1964 година във Велико Търново. Завършва Националната спортна академия със степен лекар на спортните науки.

Постиженията й в спортната пукотевица я слагат измежду най-значимите спортисти на България за всички времена – сребърни медали от Олимпийските игри в Сеул (1988 г.) и в Барселона (1992 г.), петкратен международен първенец, осемкратен европейски първенец, четирикратен притежател на Световната купа, нееднократен международен рекордьор. През 2007 година в Мюнхен е определена за стрелец на ХХ век. За постигнатите върхови европейски, международни и олимпийски резултати в спортната пукотевица Весела Лечева е оповестена за почетен жител на Велико Търново.

Народен представител е в 39-ото, 40-ото, 44-ото и 45-ото Народно заседание. В интервала 2005-2009 година е ръководител на Държавната организация за младежта и спорта. Под нейното управление институцията става мотор на голям брой стратегии, ориентирани към достъп до спорт на децата в учебно заведение, както и за поддръжка и развиване на млади спортни гении.

Георги Тодоров - длъжностен министър на електронното ръководство

Георги Тодоров е магистър по право. Професионалната му кариера минава през Министерство на превоза, осведомителните технологии и известията, Столична община и частния бизнес.

През годините е бил министър и заместник-министър на превоза, осведомителните технологии и известията в четири държавни управления, ръководител на Управителния съвет на Директива за птиците „ Пристанищна инфраструктура “, ръководител на Съвета на шефовете на „ Информационно обслужване “ АД, ръководител на Съвета на шефовете на „ Български пощи “ АД, заместник-председател на Съвета на шефовете на „ Пристанище Бургас “, член на Съвета на шефовете на „ България Еър “ ЕАД и прочие

Георги Тодоров има дълготраен експертен и управнически опит, отговарял е както за бранш „ Информационни технологии и известия “, по този начин и за бранш „ Транспорт “, както и за процеса по цифровизация.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР