Премиерът Кирил Петков се възмути от решението на прокуратурата да

...
Премиерът Кирил Петков се възмути от решението на прокуратурата да
Коментари Харесай

Петков заговори за обвинение срещу Асен Василев: „Просто срам“. То пък се оказа измислица на Рашков

Премиерът Кирил Петков се възмути от решението на прокуратурата да образува досъдебно производтво против Асен Василев по сигнал на „ Инса ойл “.

„ Две години не съумяха да създадат произвеждане за другия проблем, в този момент в случай че са съумели да създадат за една компания, които бяха част от суматохата за горивото – просто позор “, съобщи Петков, визирайки медийните изяви на Васил Божков-Черепа против някогашните ръководещите.

Новината за повдигането на обвиняване пристигна от вътрешния министър Бойко Рашков, който хвърли бомбата пред публицисти в Народното събрание.

Рашковата вест пък се оказа измислена и беше опровергана от Спецпрокуратурата.

Думите на Петков пристигнаха по време на брифинг в Министерски съвет във връзка повреда в при тестване на мощности на ПАВЕЦ „ Чаира “. Премиерът съобщи, че няма да има наранени хора и човешки животи. Разпоредил е на Министерство на вътрешните работи и ДАНС да създадат инспекции, като те към този момент пътували към мястото на събитието.

„ Договора за ремонт е подписан от ГЕРБ, ще се направи цялостна инспекция, с цел да се избегне сходен случай за идната турбина, която би трябвало да влезе в употреба до три седмици. Борим се да понижим цената на тока, щеше да помогне “, разяснява Петков, съгласно който, в случай че тази турбина е проработила е можело да се понижи цената на електрическата енергия.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР