Премиерът Кирил Петков се появи неочаквано в парламента, за да

...
Премиерът Кирил Петков се появи неочаквано в парламента, за да
Коментари Харесай

Киро изненада с появата си, искал да каже хубави думи за гаджето на Лена: Важен ни е!

Премиерът Кирил Петков се появи ненадейно в Народното събрание, с цел да поддържа зам.-председателя на Народното събрание Мирослав Иванов от „ Продължаване смяната “. В момента депутатите разискват настояването за предварително освобождение на Иванов като заместник-председател на Народното събрание, според парламентарния устав. Искането е на опозицията.

Петков дойде в Народното събрание малко преди оставката на Иванов да се гледа в пленарната зала. На влизане в постройката на Народното събрание той не беседва с публицисти, а влезе непосредствено в стаята на „ Продължаване смяната “, където повече от 20 минути приказва с депутатите.

„ Причината, поради която съм тук по време на моята обедна отмора, е желаех да дам моята поддръжка и към Мирослав, тъй като настояването за неговата оставка е безусловно голословно. Той е един от доста свестните, доста изпълнителни, всичко прави по разпоредбите. И поради тази провокация, просто беше хубаво да видя цялата си група, да покажем какъв брой ни е значимо той като наш народен представител и представител на Народното събрание да го подкрепим. И съм благополучен, че цялата група е доста единна “, изясни задачата на визитата си в Народното събрание Кирил Петков в коридорите на Народното събрание.

Предложението за отстраняването му пристигна от ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ”, които преди ден внесоха публично искане за това.

Причина за това станаха дейностите на Иванов на съвещанието в петък, откакто той лиши думата на Десислава Атанасова от ГЕРБ. Мотивът на вносителите е, че Иванов не се оправя с воденето на съвещания, както и че има процедурни пропуски.

Дали има и различен мотив за визитата на Кирил Петков в Народното събрание не стана ясно. На журналистически въпрос каква е цената на втечнения газ от Съединени американски щати, той избяга.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР