Премиерът Кирил Петков обвини младежката организация на ГЕРБ за паниката

...
Премиерът Кирил Петков обвини младежката организация на ГЕРБ за паниката
Коментари Харесай

Кирил Петков обвини младежите на ГЕРБ за паниката с горивата

Премиерът Кирил Петков упрекна младежката организация на ГЕРБ за суматохата с горивата, която провокира опаши пред бензиностанциите на 2 март вечерта.
„ Единствената причина, за която се е получила суматохата в сряда, е, че са се употребявали фотоси от няколко дребни бензиностанции, които са се употребявали през обществената медия. В голям размер са изпратени на всички места под политическа или хибридна офанзива. До този миг хората, които виждаме, че са го организирали това, са свързани с младежката организация на ГЕРБ “, разгласи министър председателят.
Петков увери, че има задоволително количество горива по цялата верига в страната.
По думите му в тази ситуация се изполва страхът на хората от войната. Жалко е да се употребява страха на народа за политически цели, разяснява той.
„ Оттук нататък усетим ли сходен вид хибридна офанзива, политическо разлюляване на системата в опит да се натрупат политически дивиденти на гърба на хората, ще имаме съгласуван отговор мигновено “, предизвести министър-председателят.
Стрестестът след пълнене на цистерни с гориво по бензиностанциите е преодолян, сподели министърът на енергетиката Александър Николов.
И той дефинира суматохата, станала причина за опашките, като изкуствено основана.
„ Знаете какъв брой коства една спонсорирана заставка във фейсбук и по какъв начин може да бъде третирана “, сподели енергийният министър.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР