Премиерът Кирил Петков ме помоли да взема позиция, удобна на

...
Премиерът Кирил Петков ме помоли да взема позиция, удобна на
Коментари Харесай

Областният управител на Плевен: Кирил Петков ме помоли да заема удобна за правителството позиция

Премиерът Кирил Петков ме " помоли да взема позиция, комфортна на държавното управление " . От на следващия ден е допустимо към този момент да не заемам поста. "

Това съобщи в своя позиция регионалният шеф на Плевен Иван Ячев , който е от квотата на " ИТН ". Както знаете партията се изтегли от ръководещата коалиция , а петима от нейните депутати напуснаха парламентарната група на Има Такъв Народ.

" Аз не съм изменник и имам намерение в никакъв случай да не бъда подобен ", означи още Ячев в позицията си, която е адресирана до медиите и жителите от Плевен и региона.

Ето и цялата позиция на регионалният шеф на Плевен:

" Здравейте, за тези от вас, които не ме познават – споделям се Иван Янчев, на 33 години, фамилен с две деца, правист. Понастоящем заемам виновната служба – Областен шеф на област Плевен. Отговорността за мен е освен професионалната ми позиция и личностно развиване. За мен отговорността е постоянна основа за реализиране на градивни цели. А моята съществена, единствена и надълбоко персонална цел е България над всичко и над всички!

Кауза, на която съм решил да се посветя с дейности и резултати. С цялата отговорност, която нося пред хората самоуверено декларирам, че силата е в истината!

А истината е, че аз не утвърждавам протичащото се сега. Не утвърждавам никоя форма на насила, било то показана като молба или напън. Днес Министър-председателя ме помоли да взема позиция, комфортна на държавното управление . Като българин – патриот не бих се подчинил на никакво предложение за изложение на мнение, по този начин както го направи сътрудника ми Стефан Красимиров в неговия профил в обществена мрежа, тъй като моята позиция е по-различна.

Истината е, че аз желая да работя за България, в която законността обезпечава спокоен живот на народа. Истината е, че мога да работя за тази цел. Достойнството и цялата ми същина са несъвместими с измяната. Ще си разреша да изтъквам американската писателка Андре Нортън: „ Този, който най-малко един път е предавал, без съмнение ще съобщи още веднъж. “

Уважаеми съграждани,

Аз не съм изменник и имам намерение в никакъв случай да не бъда подобен. От тук насетне може би ще чуете и прочетете доста неща за мен. От на следващия ден е допустимо поради тази моя позиция да не заемам към този момент поста – Областен шеф на област Плевен. В работата си постоянно съм бил почтен и правилен и съм защитавал единствено и само ползите на своите съграждани. Вярвам, че изпълних длъжността си със наличие.

За край споделям с вас и мисълта на великия Сократ: „ Когато дебатът е загубен, клеветата е инструмент на губещия! “

Вярвам в силата на истината!

Нека България е над всичко и над всички! "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР