Премиерът Кирил Петков, който се е помислил за цар, все

...
Премиерът Кирил Петков, който се е помислил за цар, все
Коментари Харесай

Цар Киро си направил зала за хранене в Министерски съвет, охраната го радва с пресни плодове

Премиерът Кирил Петков, който се е помислил за цар, от ден на ден прилича екранния облик на Любомир Нейков в комедийния сериал „Столичани я повече“.

Докато „реже главите“ на държавни мъже и дами и чегърта фрагментите на ГЕРБ, министър-председателят е попаднал в плен на чистосърдечни битовизми, разкрива БЛИЦ.

Петков си е обособил зала за хранене в Министерски съвет, а гардовете на НСО зарежат трапезата му с защити деликатеси и гастрономични изкушения.

Любимият табиет на новия цар бил всяка заран да му сервират пресни плодове, в чиято прохлада първи се убеждавали членовете на най-близкия му кръг.

По същия метод работил Петков и за обяд, когато менюто му включвало две свежи салати. Премиерът желал да се храни леко и деликатно, с цел да резервира стройната си фигура, само че редом с това заел в приготовлението на вкусотиите удовлетворен брой личен състав.

В първите си дни като министър председател Петков се закле, че няма да употребява държавни коли и гардове, само че в този момент, освен го прави, само че прави усещане, че това му доставя неповторимо наслаждение.

Вероятно Петков не е гледал единствено „Столичани в повече“, само че и е черпил свежи хрумвания от занимателната игра на артиста Рик Майол от сериала „Новия политик“.

Самопровъзгласилият се за цар обаче, би трябвало са е наясно, че когато зрелищата приключат хората ще попитат къде им е хлябът и тогава Петков скоропостижно може да се раздели с властовите екстри и да се върне към пешеходния си метод на живот.  
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР