Премиерът Кирил Петков, както е известно, е състоятелен производител на

...
Премиерът Кирил Петков, както е известно, е състоятелен производител на
Коментари Харесай

Видео в Ютюб с над 15 000 гледания: „Премиерът на България – „уважаван бизнесмен“ или измамник?“

Премиерът Кирил Петков, както е известно, е заможен производител на хранителни добавки. Той предлага веганския пробиотик „ПроВиотик“, създаден на основата на бактерията „Лактобацилус Булгарикус“, само че не от мляко, а от сок от моркови. В уеб страницата им, лечебно знамение, е показано като новаторски биопродукт на капсули и таблетки с уточнението, че е клинично тестван от харвардски учени, взаимно с лекари от ИСУЛ и даже се употребява от водещата Опра Уинфри, а тенисистът Новак Джокович, бил почитател на продукта.

Историята за Опра Уинфри беше разказана в малкия екран на Слави Трифонов персонално от Кирил Петков, а пловдивската медия Plovdiv-online направи свое следствие по тематиката, за което „Труд“ към този момент писа.

Сега в интернет набира известност видео, озаглавено „Министър-председателят на България – „уважаван бизнесмен“ или лъжец?“, в което се споделя повече за намесата на името на Опра, както и за продуктите, продавани от компанията на Петков и татко му. Само за две седмици видеоклипът, повдигащ забавни въпроси, е събрал над 13 400 гледания.

„Единствената национална медия от дребното, осмелили се да се допрян до тематиката, в. „Труд“, беше щурмуван от управляващите и краткотрайно затворен малко след изборите. В невиждан акт против свободна медия“, показват създателите на клипа в коментарната част под обявата си.



Източник: „Труд“
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР