Премиерът Кирил Петков, финансовият министър Асен Василев и министърът на

...
Премиерът Кирил Петков, финансовият министър Асен Василев и министърът на
Коментари Харесай

Заседанието на комисията за GEMCORP пропадна

Премиерът Кирил Петков, финансовият министър Асен Василев и министърът на енергетиката Александър Николов не се явиха на съвещанието на краткотрайната комисия за GEMCORP.

Премиерът и министър Николов са в чужбина и не могат да участват. За уговорките на финансист номер едно няма данни, стана ясно.

Председателят Емил Георгиев желае друго съвещание като авансово се ревизира по кое време виканите лица могат да се появят.

Десислава Трифонова от ГЕРБ се ядоса, че Емил Георгиев няма контакт с Асен Василев. Тя разясни, че има въпроси към министъра на финансите. Искаме да знаем истината, акцентира Трифонова. Георгиев настоя за правила в комисията. " Прикривам ли някого ", попита той.

Венко Сабрутев от Политическа партия упрекна Трифонова в тролене. Той изясни, че министър председателят в оставка (Кирил Петков) и министърът на енергетиката (Александър Николов) са ангажирани с доставките на газ. Представителите на Движение за права и свободи се разсмяха, което ядоса ръководещите. Нещо като е смешно е смешно, изясни Петър Чобанов от Движение за права и свободи.

Теменужка Петкова заподозря в отсъствието на представителите на властта опит за прикриване на истината за меморандума.

За нея те се крият. Това не е компания, това е страна, страна по този начин не се ръководи, предизвести депутатът от ГЕРБ.

За Петър Чобанов днешното чуване се обезсмислило. Той не има вяра, че Петков, Николов и Василев ще се явят в комисията.

Десислава Атанасова пристигна на съвещанието да помогне на Емил Георгиев като му изясни, че в пленарна зала тече съвещание и не може да се организира комисията. Не ви чувам, сподели ѝ Георгиев. Имате сбъркани усещания, сподели му Атанасова.

Следващото съвещание ще се организира във вторник, когато ще бъде изработен втори опит за чуване на Кирил Петков, Асен Василев и Александър Николов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР