Премиерът Кирил Петков е извикал баща си, за да дава

...
Премиерът Кирил Петков е извикал баща си, за да дава
Коментари Харесай

Петков извикал татко си, за да дава акъл за магистрала Струма

Премиерът Кирил Петков е извикал татко си, с цел да дава консултация за градежа на автомагистрала " Струма ". Това разкри министърът на районното развиване Гроздан Караджов, който към този момент подаде оставка.

" Съгласни сме, че крадците би трябвало да бъдат хванати, само че в никакъв случай аз или някой под управлението ми е пристъпвал скрито към текстове, с които да заплаща на така наречен крадци. Има и други неистини, само че една, която чух и е бомбастична, е за Кресна-Струма. Създавали сме условия надали не да сключим настоящия контракт, да бързаме, тъй като бил с компании на ГЕРБ ", сподели Караджов. 

И добави детайлности по проблема: " Последният сектор на Кресна-Струма е комплициран въпрос. Да загубим или да минем през компромис, който да удовлетворява всички. За консултация по тази тематика министър-председателят извика татко си. Аз водех договаряния с него. На срещата след няколко седмици Петков предложи поетапно въвеждане - в този момент да се употребява процедурата и след това да се добави платно. Казах, че желая аз да ходя напред и да се боря за този план, с цел да не понася негативите Петков ", уточни още Гроздан Караджов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР