Премиерът Димитър Главчев посети днес СБАЛ по детски болести Проф.

...
Премиерът Димитър Главчев посети днес СБАЛ по детски болести Проф.
Коментари Харесай

Главчев посети СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев“: Запозна се отблизо с нуждите на болницата

Премиерът Димитър Главчев посети през днешния ден СБАЛ по детски заболявания „ Проф. Иван Митев ”, с цел да се запознае на място с неотложните потребности на болничното заведение. Преди това министър-председателят се срещна с ръководителя на Обществения съвет за създаване на Национална детска болница и началник на Клиниката по детска неврология на болница „ Проф. Иван Митев ” проф. Иван Литвиненко, оповестяват от пресцентъра на Министерския съвет.
Ден по-рано проф. Литвиненко сигнализира за нуждата от закупуване на скенер и рентген за болничното заведение. При визитата в лечебното заведение на премиера през днешния ден стана ясно, че процедурата за закупуване на нов рентген е завършила и следва завършването на тази за скенер.
Във вторник, 7 май, министър председателят Главчев ще инициира среща със здравния министър Галя Кондева, вицепремиера и финансов министър Людмила Петкова, изпълнителния шеф на СБАЛ по детски заболявания „ Проф. Иван Митев ” доктор Благомир Здравков и проф. Иван Литвиненко, с цел да бъдат разисквани и открити решения на най-належащите проблеми на педиатрията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР