Премиерът Бойко Борисов забрани на членовете на кабинета да пишат

...
Премиерът Бойко Борисов забрани на членовете на кабинета да пишат
Коментари Харесай

Премиерът забрани на министър Кирилов да пише постове във Фейсбук - slava.bg

Премиерът Бойко Борисов забрани на членовете на кабинета да пишат постове във Фейсбук като се обърна в частност към правосъдния министър Данаил Кирилов. „ Не единствено, че не е смешно, а и ги възпламенявате”, съобщи Борисов. Припомняме, че Кирилов написа пост за Догансарай, който провокира отрицателни реакции. След това последваха и конфликтите с полицията на плаж Росенец.

"Чуваме ви, мислим и предлагаме разновидности за обществено подкрепяне във всяка една сфера ", съобщи още Борисов.

"Оставката на това държавното управление няма да усъвършенства ситуацията – през ноември, декември и януари ще бъдем в извънредно тежко състояние, тъй като няма да сме съумели да прокараме България през иглените уши, наречени икономическа рецесия ", сподели още Борисов.

Той съобщи, че постоянно е подкрепял протестиращите, само че митингът на ГЕРБ е бил обвързван с влизането на страната в чакалнята на еврозоната и е завършил спокойно. Премиерът отхвърли ГЕРБ да е провел контрапротест предходната седмица, макар, че рейсове със симпатизанти от Бургас и Кърджали пристигнаха в София.

"Разединението на нацията сега е толкоз мощно, че не знам по какъв начин ще преодолеем идващите месеци. България е единствената страна в света, която счита, че ковид няма и пандемията е отминала. Само у нас никой нито има вяра, нито съблюдава ограниченията. В същото време икономическата рецесия идва с големи темпове от целия свят ", съобщи той.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР