Премиерът Бойко Борисов упрекна шефа на ВКС Лозан Панов, че

...
Премиерът Бойко Борисов упрекна шефа на ВКС Лозан Панов, че
Коментари Харесай

Борисов: Нямам доверие на Лозан Панов

Премиерът Бойко Борисов укори шефа на Върховен касационен съд Лозан Панов, че се занимава с политика и отсече, че му няма доверие. Нямам му доверие, изявява се като политическа фигура и прави мнения на политически тематики ", безапелационен беше Борисов. Трябва да си гледа съда ", съобщи министър председателят в изявление по бТВ. В отговор на въпроса кои политиески изявления на Панов засяга, Борисов даде да се разбере, че те са доста на брой.

Борисов се зачуди за какво единствено ръководителят на КПКОНПИ Пламен Георгиев е на прицела на медиите, а не и шефът на Върховния касационен съд Лозан Панов.

Защо единствено за Георгиев ме питате, захапа министър председателят водещата на " Лице в лице " Цветанка Ризова в коментар на Апартаментгейт. Те са две безусловно идентични неща, единият е в отпуска, другият не, добави той във връзка отхвърли на Панов да излезе в отпуска, както направи Пламен Георгиев. " Прави ми усещане по какъв начин въпросите ви са в едната част на везната. За мен са два безусловно идентични случая ", натърти за следващ път Борисов в отговор на въпроса дали след отпуската Георгиев ще се върне на поста си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР