Премиерът Бойко Борисов разпореди на строителния министър Николай Нанков и

...
Премиерът Бойко Борисов разпореди на строителния министър Николай Нанков и
Коментари Харесай

Борисов прати двама министри да асфалтират в Мизия и Дупница

Премиерът Бойко Борисов разпореди на строителния министър Николай Нанков и на Министерство на вътрешните работи шефа Валентин Радев да посетят наводнените региони в Мизия и в Дупница и да възложат на кметовете още мигновено да стартират асфалтирането на разрушените улици

Средствата ще бъдат възобновени от фонда за подкрепяне, съобщи Борисов при започване на държавното съвещание.

"Нанков, да отидете да видите с Радев по Мизия и Дупница улиците, които ги дават разрушени по малкия екран, да възложите на кметовете още през днешния ден да почнат да асфалтират - сподели Бойко Борисов - фондът по-късно да ги оправи. Така че хората още през днешния ден, на следващия ден да може да се прибират по къщите. Намерете метода, по който кметът да разпореди и вие незабавно да го реализирате "

В Мизия към този момент е основана организация за разчистване на тинята и калта в засегнатите улици. На компаниите, поддържащи пътищата, са предоставени 20 леки и тежки машини, осведоми Николай Нанков.

"Язовири, дерета, има други. Улиците, където живеят хората в градовете и селата, където мина наводнението и ги демонстрират по малките екрани, незабавно кметовете да възложат, да ги оправят и от Фонда за подкрепяне по-късно ще им оправите парите. Но не първо да аплайват, да мине един месец, до момента в който минат комисии, второ, трето. Веднага да възложат и да приведат в ред ", настоя още Борисов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР